'The Fifities Club', la nova aposta d’espectacle de la Colla dels 50 i més de Mollerussa

A l'obra, que es podrà veure el cap de setmana del 12 al 14 de febrer al Teatre l'Amistat, participen un centenar de persones

CARTELL THE FIFITES CLUB interiorThe Fifities Club, és el títol de l'espectacle que prepara la Colla dels 50 i més de Mollerussa i que es podrà veure el pròxim cap de setmana del 12 al 14 de febrer al Teatre l'Amistat. En les representacions hi participen 95 persones del col·lectiu.

Mafiosos, polítics, policies, cantants, ballarins, músics, cambrers i altres protagonistes, configuren la història d’aquest club nocturn, que dóna nom l’espectacle, i que se situa en el Broadway dels anys 40. L’espectacle, pensat en clau humorística, combina escenes teatrals amb músiques com charleston, burlesques, swing i mambo entre altres.

Part de la recaptació es destinarà a la Marató de TV3, així com a subvencionar dues associacions socials de la ciutat

Les representacions tindran lloc el divendres 12 a les 10 del vespre, el dissabte 13 a les 6 de la tarda i a les 10 del vespre i el diumenge 14 a les 6 de la tarda. Les entrades a un preu de 5€ es podran comprar a partir del dilluns 8 de febrer de 7 a 9 del vespre al vestíbul de l’Amistat fins al mateix dia de l’espectacle o fins que quedin exhaurides.

Un cop cobertes les despeses generades per a la posada en escena de l’obra, una part de la recaptació es destinarà a la Marató de TV3, ja que The Fifities Club s’inclou dins els actes de Mollerussa per la Marató. La Colla dels 50 i més destinarà part de la recaptació a subvencionar dues associacions de caràcter social de la ciutat amb el material que elles mateixes demanin.

La Colla, que participarà aquest dissabte dia 6 al Carnaval de Mollerussa, està formada per 135 persones

La Colla dels 50 i més està formada per 135 persones. La participació en el Carnaval de Mollerussa aquest dissabte dia 6 de febrer, l’espectacle musical del cap de setmana del 12 al 14  i l’assemblea general a finals del mes, configuren les primeres activitats d’aquest nou any per a la Colla, que preveu incrementar els seus membres amb la incorporació d’aquelles persones de la quinta de 1965 que així ho desitgin.

Comentaris