Torna la Caminada a la Llum de la Lluna amb 800 participants

Incrementa en 200 el número d’inscripcions i recupera la normalitat després de dos anys de limitacions a causa de la pandèmia
Caminada a la Llum de la LLuna 2018
photo_camera La Caminada a la Llum de la Lluna l'any 2018.

La 29a edició de la Caminada a la Llum de la Lluna, que tindrà lloc el proper 8 de juliol amb sortida i arribada des del parc municipal, espera reunir al voltant de 800 participants, recuperant així la normalitat i superant les 600 inscripcions a les quals es va limitar l’any passat a causa de la pandèmia. Ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa,

La roda de premsa on s'ha presentat la 29 Caminada a la Llum de la Lluna - Foto: Sílvia Torres (Ajuntament de Mollerussa)
La roda de premsa on s'ha presentat la 29 Caminada a la Llum de la Lluna - Foto: Sílvia Torres (Ajuntament de Mollerussa)

, en representació de Serveis Roselló, que és principal patrocinador de l’esdeveniment.

El recorregut serà, com sempre, de 10 quilòmetres, els que separen el parc municipal del Salt del Duran i la tornada al punt inicial i començarà a dos quarts de 10 de la nit

El preu de la inscripció és de 6 o de 8 euros el mateix dia de la caminada i es poden fer als establiments habituals (Llibreria Dalmases, piscines municipals, Serveis Rosselló i el Centre d’Iniciatives Solidàries Angel Olaran). També es poden fer les inscripcions en línia a través del web municipal www.mollerussa.cat i a través del web dels Xafatolls. La inscripció inclou un dorsal identificatiu en forma de polsera fluorescent i una samarreta commemorativa que es podrà recollir dijous i divendres a Serveis Rosselló perquè els participants la puguin lluir durant la caminada. Així mateix, també inclou entrepà i beguda. A més, totes les persones que arribin al Salt del Duran entraran al sorteig d’un pernil per gentilesa de Xarcuteria Porté. 

En aquest cas, per vuité any consecutiu la caminada col·labora amb el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, entitat que treballa en diferents projectes a Etiòpia i en concret a la regió del Tigray, especialment castigada per l’actual guerra. Així ho ha explicat el president de l’entitat, Josep Maria Pujol, qui ha dit que la seva col·laboració amb la caminada servirà per donar visibilitat a la manca de recursos en aquesta zona d’Etiòpia. 

L’activitat compta amb el patrocini i la col·laboració de Serveis Roselló, Centre d’Iniciatives Solidàries Angel Olaran, Argal, Llibreria Dalmases, Carnisseria Porté, Fruites Jordi, Forn Guiu i Bar El Xiringuito. 
 

Comentaris