Tornen els 'Dijous Emprenedors' a l'IDA de Bell-lloc amb la 'revolució Fintech' o l'ús del WhatsApp amb els clients

Està preparada la teva empresa per la revolució Fintech 1-1 texteLa Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica (IDA) de Bell-lloc d’Urgell organitza a partir del dijous 2 de novembre les VII Jornades gratuïtes d'Emprenedoria Dijous Emprenedors.

Les xerrades de les jornades, que es realitzaran de les 19,00 a les 21,00 hores, s'inauguraran el dijous 2 de novembre amb la ponència Està preparada la teva empresa per la revolució Fintech?, a càrrec d'Argelia Garcia, CEO d’External Financial Management. Emprenedora, empresària, consellera d'empreses i mentora de projectes emprenedors, Garcia està especialitzada en creixement empresarial. Segons els organitzadors, la sessió tractarà sobre les noves tendències en la gestió econòmica de les empreses, de les tasques administratives al subministrament d’informació per a la presa de decisions, a través de la tecnologia i el talent, la revolució Fintech.

Les jornades són gratuïtes i es portaran a terme els dies 2, 9 i 16 de novembre, de 7 de la tarda a 9 del vespre

Les jornades continuaran el dijous 9 novembre amb la ponència Eines per a l’autogestió de l’emprenedor, amb Gorka Bartolomé, coach i expert en intel·ligència emocional. La presentació de la conferència apunta que "l'aventura d’emprendre requereix tot un seguit de competències personals d’autogestió què per regla general no s’ensenyen a cap escola de negocis". Aquest taller oferirà a l’assistent un conjunt d’eines per a la millora de la seva gestió personal i emocional, de manera que pugui obtenir el màxim rendiment com a emprenedor.

Per últim, el dijous 16 de novembre s'oferirà la ponència WhatsApp com a canal de comunicació amb els teus clients, amb Gerald Manau, emprenedor expert en comerç, logística i missatgeria electrònica. En aquesta xerrada s'abordarà el WhatsApp com un canal de comunicació que s'ha convertit en imprescindible, molt present en tota la societat, des del públic més jove fins al més gran. En la sessió, s'exploraran els canals de comunicació instantània disponibles i com aprofitar-los per atendre millor als nostres clients i fer créixer el nostre negoci sense que suposi un esforç extraordinari. Així mateix, continua el programa, "veurem com l’adopció d’aquests canals ens farà destacar davant dels nostres competidors".

Les jornades són gratuïtes i són finançades pel fons Social Europeu dins el programa de la Generalitat de Catalunya “Catalunya Emprèn”. Les inscripcions s’han de realitzar online a l’adreça http://www.ida.cat/formacio/jornades-i-seminaris

Comentaris