Torregrossa completa les activitats de les Jornades de la Vellesa

Una representació de la gent gran de Torregrossa visita l'escola La Bassa amb l'objectiu de compartir amb els escolars una jornada de contes, vivències i jocs tradicionals

Xerrada del cos dels Mossos d'Esquadra sobre seguretat
photo_camera Xerrada del cos dels Mossos d'Esquadra sobre seguretat

Una xerrada sobre els medicaments va cloure el programa més pedagògica de les Jornades de la Vellesa que organitza l'Ajuntament de Torregrossa. El que fora president del Col·legi de Farmacèutics de Lleida Víctor Berga va presidir el passat divendres, una xerrada sobre l'ús racional dels medicaments i les seves prescripcions, amb una àmplia explicació, dels medicaments més relacionats amb les malalties més pròpies en aquesta edat.

Actes gent Gran Torregrossa 2016Les jornades es complementen amb activitats socials, com la que es dura a terme aquest dimarts amb la col·laboració de l'escola La Bassa, on els padrins explicaran i llegiran contes tradicionals i també explicaran les seves vivències de joventut, els jocs de la seva infància i les tradicions que la seva època. El mateix dia seran els més grans de l'escola els que visitaran la llar de jubilats, per fer lectura amb els avis i intercanviar impressions.

El divendres dia 24 serà el torn del cinema amb una sessió de Cine-Fòrum, amb la projecció de la pel·lícula Ahora o nunca una activitat impulsada per l'Obra Social La Caixa.

Les jornades es clausuraran el diumenge 25 i després de 17 anys, es tornarà a celebrar l'homenatge a la vellesa, en reconeixement i agraïment a tots els avis majors de 80 anys i que actualment estan empadronats al municipi, amb la celebració d'una missa en el seu honor, a l'església Parroquial, per tots els que hi vulguin participar, i tot seguit, per a tots els homenejats i acompanyants, a la Sala Recreativa Municipal, la festa amb obsequis per tenir un record d'aquest dia, amb la presència de les autoritats que també acompanyaran aquest acte.

,

Comentaris