Torregrossa obrirà el Parc de Nadal tots els caps de setmana de gener i febrer

L'Ajuntament ha enllestit les obres de remodelació de la Biblioteca Maria Mercè Marçal, una actuació que es presentarà al públic en el decurs d'una jornada de portes obertes que està prevista per a després de la Festa Major

Activitats del Parc de Nadal de Torregrossa
photo_camera Activitats del Parc de Nadal de Torregrossa

Reformes en la Biblioteca municipal de Torregrossa 1Torregrossa ha decidit donar continuïtat a les activitats del Parc de Nadal durant tots els caps de setmana de gener i febrer, un cop finalitzades les pròpies de la temporada de vacances nadalenques, segons va explicar ahir l'alcalde del municipi, Josep M. Puig.

Les activitats del Parc de Nadal, que es duen a terme en la sala de l'edifici Sociocultural, es van iniciar el dia 23 de desembre fins aquest dimecres, amb un programa d'activitats i tallers, compaginats amb diferents atraccions infantils.

Activitats del Parc de Nadal de TorregrossaSegons Puig, el Parc sol tenir una bona acollida per part dels pares i mares del municipi, que agraeixen poder disposar d'un espai en el qual la quitxalla es pugui entretenir, per la qual cosa des del consistori es va creure que seria una bona iniciativa poder donar continuïtat a la proposta de lleure durant els caps de setmana, en una època de l'any en la qual no hi ha gaires alternatives per als més petits i les famílies.

Obres de remodelació de la Biblioteca Maria Mercè marçal

Reformes en la Biblioteca municipal de TorregrossaEn un altre ordre de coses, l'Ajuntament ha enllestit les obres de remodelació de la Biblioteca Maria Mercè Marçal. Una actuació que ha permès construir uns nous serveis, habilitar una sala per reunions i actes de petit format, així com un accés a la sala d'actes de l'equipament cultural. Tot plegat l'Ajuntament ha dut a terme en els darrers nou anys, un seguit de millores substancials en la Biblioteca i els accessos a l'equipament, que data de l'any 1973.

L'ajuntament ha rebut un ajut de 15.000 euros de la Diputació que ajudaran a finançar la inversió de 40.000 euros que el consistori ha hagut de fer en l'obra.

Comentaris