Un total de 22 aspirants per cobrir la plaça d’agutzil a l’Ajuntament de Sidamon

L'agutzil de Sidamon Sisco Llovera es prejubilarà després de divuit anys treballant en el municipi, l'empleat municipal haurà de fer jornades temporals fins a la jubilació definitiva

Imatge de les noves instal·lacions de l'Ajuntament de Sidamon
photo_camera Imatge de les noves instal·lacions de l'Ajuntament de Sidamon

Un total de 22 aspirants s'han presentat a la convocatòria que ha dut a terme l'Ajuntament de Sidamon per cobrir una plaça d'agutzil, a causa de la prejubilació de l'actual empleat Sisco Llovera, qui du a terme aquesta tasca des de fa divuit anys.

Segons l'alcalde de Sidamon Josep Maria Huguet, el consistori s'ha sorprès de l'interès que ha provocat aquest lloc de treball, i també de la procedència dels aspirants, alguns d'ells de la demarcació de Barcelona. El fet que la residència en el municipi no fos condició per accedir al lloc de treball ha sigut motiu de l'elevat nombre de candidats, segons ha afegit Huguet.

Els aspirants havien de tenir un nivell de català A-2, i una formació que els acredités per poder dur a terme tasques d'aplicació de fitosanitaris, jardineria, manteniment general de serveis, el control de la xarxa d'aigua de boca i la lectura dels comptadors, entre altres.

Amb la voluntat que el procés sigui totalment transparent, el consistori ha convocat un tribunal en el qual no hi haurà representació del consistori i que estarà integrat per representants de l'Escola d'Administració Pública i del Col·legi de Secretaris de Catalunya.

El consistori espera poder adjudicar la plaça al llarg del mes de novembre, i al mateix temps guardarà el llistat de candidats que no hagin obtingut la plaça per tal de poder oferir treball temporal de peons en actuacions que pugui necessitar el municipi.

El nou empleat que seleccioni el tribunal continuarà compartint tasques amb Sisco Llovera, durant els períodes temporals que estipula la prejubilació i fins que aquest compleixi l'edat de jubilació definitiva.

.

Comentaris