Un total de 315 poesies i 397 il·lustracions participen en els Premis El Sol del Pla

Els guanyadors dels Premis de Poesia i Il·lustració El Sol del Pla
photo_camera Els guanyadors dels Premis de Poesia i Il·lustració El Sol del Pla @ccplaurgell

En la tretzena convocatòria dels Premis de Poesia i Il·lustració El Sol del Pla, es van inscriure 315 poesies i 397 il·lustracions realitzades pels alumnes de 24 centres educatius de la comarca del Pla d'Urgell. Un certamen que forma part del programa d'Activitats de Dinàmica Educativa que impulsen el Servei Educatiu i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

El passat dissabte es van lliurar els premis en el decurs de l'acte que va tenir lloc a la seu de l'ens comarcal, al que van assistir el president Joan Trull, la consellera Rosalia Carnicé, i la directora del Servei Educatiu Cèlia Torres.

La convocatòria està oberta a alumnes d'educació infantil, primària, secundària i fins a batxillerat, que competeixen en les sis categories de poesia i en set d'il·lustració, i en cadascuna de les modalitats es lliuren tres premis, que consisteixen en material escolar i articles pel centre.

Pel que fa a les poesies, els treballs, de tema lliure, havien de ser escrites en llengua catalana, en poesia i inèdits. I pel que fa a les il·lustracions, havien de correspondre a les poesies premiades en l'anterior edició del Premi de Poesia El Sol del Pla, concretament a una de les poesies de la mateixa categoria que la de qui concursa.

Comentaris