Trenta veïns de Torregrossa presenten reclamacions a la companyia Endesa

Torregrossa va patir una apagada el passat diumenge que es va prolongar durant més de quatre hores, una avaria que algunes empreses del municipi encara patien el dilluns

Xarxa Electrica Torregrossa iNTERIOR
photo_camera Un dels transformadors de la xarxa electrica Torregrossa

L'Ajuntament de Torregrossa ha dut a terme des de dilluns pregons per tal que els veïns que es van veure afectats per l'apagada del passat diumenge presentessin les reclamacions al consistori. Segons l'alcalde de Torregrossa Josep M. Puig, l'objectiu del consistori és presentar totes les reclamacions a la companyia Endesa, de manera global per tal de fer més pressió. Fins aquest dijous l'Ajuntament ha rebut una trentena de reclamacions, i esperarà fins a la pròxima setmana per fer-les arribar a la companyia.

Puig ha afegit, que el consistori recuperarà la seva bel·ligerància respecte a aquest tema, donat que la companyia no ha pres mesures malgrat la resolució del Parlament de Catalunya, com a conseqüència de la pregunta presentada per la Diputada Marta Vilalta, que instava a la companyia a prendre mesures per resoldre les deficiències en l'abastament elèctric de Torregrossa.

L'alcalde ha afegit, que el consistori també ha fet arribar una carta al Departament d'Indústria, perquè sigui coneixedor del que va succeir diumenge i les conseqüències que va tenir per la població. Josep M. Puig assegura que el consistori presentarà la seva reivindicació a tots els estaments que calgui per aconseguir que Endesa solucioni la situació de Torregrossa d'una vegada per totes.

Comentaris