Una trentena de vehicles implicats i nou ferits lleus en diversos accidents en cadena al Pla d'Urgell

foto_3297957
photo_camera Imatge general de diversos vehicles afectats a l'accident múltiple a l'A2 al Pla d'Urgell

Una trentena de vehicles -29 cotxes i un camió- s'han vist implicats aquest matí en diverses topades encadenades en un tram en boira a l'A2 al seu pas pel Pla d'Urgell, a l'altura de Golmes, en sentit Lleida.

El primer dels accidents ha passat al punt quilomètric 490, poc després de dos quarts d'onze i s'hi ha vist implicats set vehicles. Darrera d'aquest primer accident s'han produït més topades -fins a vuit-, amb danys materials en els vehicles.

foto_3297956En total, 19 persones han hagut de ser ateses pel SEM, de les quals nou han estat traslladades lleus: tres al CAP de Mollerussa i sis a l'Arnau de Vilanova, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. L'accident ha obligat a tallar l'autovia en sentit Lleida i a desviar el trànsit per l'antiga N-II.

En total, les topades s'han produït en un tram d'uns dos quilòmetres, i les retencions han afectat la via entre els quilòmetres 498 i 489. Set patrulles dels Mossos, set dotacions dels bombers i quatre ambulàncies del SEM han treballat en aquest sinistre.

Comentaris