La Trobada de transformació digital de Lleida està consolidada, segons els organitzadors

Sergi Grimau i el robot SOMCARE incorporaven la part demostrativa de la jornada, un projecte d'intel·ligència artificial dirigida a poder atendre persones amb dependència, desenvolupat per la companyia lleidatana Grup Saltó, un enginy que va ser guardonat amb el Premi a la millor iniciativa tecnològica en el marc de 5G Barcelona.
Sergi Grimau i el robot SOMCARE en la Trobada de transformació digital a Lleida
photo_camera Sergi Grimau i el robot SOMCARE en la Trobada de transformació digital a Lleida

Narcís Romà, responsable de la consultoria Xtrategics, i Xavier Roure director de Fira de Mollerussa afirmaven que la Trobada empresarial sobre la transformació digital a Lleida, que s'ha celebrat aquest divendres a la capital del Pla d'Urgell, es pot considerar consolidada després de cinc anys. Una circumstància que constata l'increment de participants i l'interès de les empreses del sector en presentar projectes i productes.

Trobada Transformació digital de Lleida al Teatre L'Amistat de MollerussaEl director d'Xtratègics, Narcís Romà ha destacat que la xifra d'inscrits és important, i s'ha incrementat edició darrera edició, arribant enguany als 350, però també és important que persones del territori lleidatà que gestionen negocis puguin compartir una jornada amb experts, per tal de conèixer les darreres tendències del sector empresarial.

Per la seva banda el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure ha mostrat la seva satisfacció per la resposta de participació d'enguany, una mostra de l'interès del sector empresarial per posar-se al dia de les propostes que els ofereixen des de la indústria i els serveis tecnològics. Una travada en la qual l'ens firal hi participa des de fa dos anys, amb la voluntat de donar resposta als objectius de desplegar activitat els 365 dies de l'any.

En el Teatre i complex de L'Amistat arrencava la jornada la ponència de la responsable d'Organització i Gestió del Canvi de Damm, Laura Larroya, parlant de la transformació digital d'una companyia cervesera amb cent quaranta-quatre anys d'història, i com ha afrontat l'evolució imprescindible per adaptar-se al nou escenari tecnològic.

Trobada Transformació digital de Lleida al Teatre L'Amistat de MollerussaEl professor visitant d'ESADE, Lluís Martínez-Ribes, ha introduït en el programa el concepte de Neurociència i experiència de client OnOff. Els amfitrions d'Xtratègics posaven en mans de la responsable de Projectes Digitals, Tània Carrobé el tema de les Tendències del 2020 en Màrqueting i Xarxes Socials. En la seva ponència, Carrobé ha posat damunt la taula d'una banda els canvis d'estil Instagram, on el fet que ja no es puguin visualitzar els m'agrada farà, ha dit, que els usuaris i empreses no buscaran la foto perfecta sinó aquelles que siguin més naturals, així com el tema Social Commerce, mitjançant el qual els usuaris poden comprar a través de les xarxes socials sense haver de passar per la pàgina web.

Troba Transformacio digital de Lleida 4Sergi Grimau i el robot SOMCARE incorporava la part demostrativa de la jornada, un projecte d'intel·ligència artificial dirigida a poder atendre persones amb dependència, desenvolupat per la companyia lleidatana Grup Saltó, un enginy que va ser guardonat amb el Premi a la millor iniciativa tecnològica en el marc de 5G Barcelona.

Comentaris