Txarango, Animal i La Vella Dixieland, caps de cartell de la Festa Major de Mollerussa

El programa, que serà de quatre dies, inclou també les actuacions de La Cosa Nostra, La Banda del Coche Rojo i Raggatunning i els grups guanyadors del concurs organitzat pel Jovent de Mollerussa

Txarango-kafe-antzokia inteior
photo_camera Imatge promocional de Txarango, que presentarà oficialment a Mollerussa el seu tercer disc

La Festa Major de Mollerussa, que tindrà lloc del 18 al 21 de maig, tindrà a Txarango, Animal i La Vella Dixieland com a caps de cartell de la programació musical que també comptarà amb les actuacions de La Cosa Nostra, La Banda del Coche Rojo i Raggatunning, així com el grup guanyador i el finalista del Concurs Musical Festa Major 2017 organitzat per l’entitat Jovent de Mollerussa, que ha col·laborat estretament en la programació musical de la festa. Així ho han explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Festes, Griselda Soteras.

La festa major repetirà com l’any passat la fórmula dels 4 dies per la qual cosa el tret de sortida serà dijous amb un concert amb entrada gratuïta a la plaça de Manuel Bertrand amb La Cosa Nostra, una banda de versions. El concert de la nit de divendres, també gratuït però en aquest cas al Pavelló Firal,  anirà a càrrec del grup de mestissatge i fusió Animal, una actuació a la qual seguirà La Banda del Coche Rojo.

Dissabte a la nit serà el torn de Txarango, el qual aprofitarà la seva actuació a Mollerussa per presentar oficialment el seu tercer disc El cor de la terra a les terres de Ponent. En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha fixat un preu d’entrada de 5 euros amb l’objectiu de controlar l’aforament del Pavelló Firal, escenari de l’actuació. En aquest sentit, l’alcalde ha indicat que es tracta d’un preu popular i en cap cas recaptatori que té com a objectiu vetllar per la seguretat dels participants amb un control adequat de l’aforament, que amb l’habilitació de 3 portes d’emergència, tal com preveu el Pla d’Autoprotecció, serà de 3.000 persones. Per això, a partir de la setmana vinent  es posaran a la venda una primera tirada de 2.500 entrades a través de www.subiros.net. El concert de dissabte acabarà amb la banda de versions Raggatunning.

Pel que fa a l’actuació de La Vella Dixieland, serà diumenge a la tarda al Teatre L’Amistat i el preu de l’entrada, que properament es posaran a la venda per Ticketmaster, serà de 10 euros.

Comentaris