Unió Democràtica constitueix el comitè local de Mollerussa, i vol evitar polèmiques

El nou comitè local d'Unió contradiu als dissidents del partit que van afirmar que s'havia donat de baixa el 90% de la militància de la capital del Pla d'Urgell.

La presidenta Pilar Munté i el tresorer Jaume Arriaran
photo_camera La presidenta Pilar Munté i el tresorer Jaume Arriaran

Amb una clara voluntat d'evitar polèmiques, aquest dilluns Unió Democràtica de Catalunya, va presentar els membres del nou comitè local de Mollerussa, després de la crisi oberta amb la dissolució de l'anterior direcció democristina, de la capital del Pla d'Urgell, que dirigia Vicenç Ribalta.

La militància d'Unió ha designat a Pilar Munté com a nova presidenta local, a la que acompanyaran, Jaume Torra com a secretari i Jaume Arriaran com a tresorer. Els actuals dirigents democristians, no van voler entrar en desqualificacions, assegurant que la seva voluntat era treballar pel partit i per Catalunya.

Pilar Munté, sí que va contradir, que el 90% de la militància de Mollerussa abandones la formació, a conseqüència de la crisi oberta amb els dissidents, assegurant que tan sols ha sigut del 40%. Cal recordar, que la primera de les accions d'aquest col·lectiu d'exmilitants va ser la renúncia dels quatre regidors de l'Ajuntament de Mollerussa, i posteriorment la dissolució del comitè local.

Muntè va deixar clar que volia deixar de banda disputes amb els antics militants, i mirant endavant per dur a terme una gestió transparent, treballant per la ciutat i per Catalunya.

Per la seva banda Jaume Arriaran, afegia, que malgrat que les files d'Unió s'han aprimat a la comarca, això no és motiu per considerar que la formació ha perdut força, ja que en alguns municipis com El Palau d'Anglesola, continua mantenint una important hegemonia. I pel que fa a la resta de Catalunya, les baixes no han superat els 300 militants.

Comentaris