La Universitat Autònoma lliura la certificació de transparència comunicativa a Mollerussa

En aquesta segona edició dels segells Infoparticipa han estat reconeguts amb el segell un total de 67 municipis, dels quals quatre són a la demarcació de Lleida.

Marc Solsona recull la certificació del segell Infoparticipa.
photo_camera Marc Solsona recull la certificació del segell Infoparticipa.

L'alcalde de Mollerussa Marc Solsona va recollir aquest dilluns la certificació del segell Infoparticipa, una distinció que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona, a la transparència i qualitat de la comunicació pública local. L'acte va tenir lloc al Palau de Pedralbes i que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho Pifarré.

El segell s’assoleix al complir 41 indicadors que donen resposta a quatre preguntes bàsiques com són qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, quina informació proporciones sobre la gestió i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana. Cal dir que en aquesta segona edició d’aquest guardó han estat reconeguts amb el segell un total de 67 municipis, dels quals quatre són a la demarcació de Lleida.  

Ampliar informació sobre la certificació a territoris.cat. 

Comentaris