L’entitat també ha ofert cursets de natació i classes d’Aquagym en diverses poblacions

Uns 250 infants del Pla d'Urgell han gaudit dels casals esportius

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell finalitza els casals d’estiu que ha organitzat en sis espais diferents de la comarca
 

4- Rocòdrom
photo_camera El rocòdrom d'un dels casals d'estiu organitzats pel Consell Esportiu del Pla d’Urgell

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell ha dut a terme durant onze setmanes i entre els mesos de juny i setembre sis casals esportius. Hi han participat uns 250 nens i nenes de 2 a 16 anys, que han pogut practicar diferents esports com pàdel, BTT, futbol, bàsquet, atletisme o natació. Les activitats s’han dut a terme a Golmés, Sidamon, Poal, Miralcamp i a l’escola Ignasi Peraire de Mollerussa i a les pistes de pàdel de l’Espai Esport. En aquests dos últims, han durat entre dos i cinc setmanes.

3- Atletisme [3]


Tots els casals tenien una durada de quatre hores, de les 9 del matí a les 13 hores. Una vintena de monitors i monitores han estat els encarregats d’organitzar les activitats i vetllar pel compliment amb les mesures sanitàries.

El Consell no ha patit cap cas de coronavirus entre els participants als casals esportius

Els nens i nenes han gaudit de classes de natació Els casals de Golmés, Sidamon, Poal i Miralcamp han ofert també la possibilitat de fer un curset de natació de 12 a 13 hores a les piscines municipals de cada localitat.

2- Manualitats

Una oferta que també s’ha repetit a les tardes en el cas de Miralcamp i Ivars d’Urgell, on hi han participat uns 200 infants dos dies a la setmana entre juliol i agost. En ambdues poblacions s’oferia una sessió d’aprenentatge dirigida a alumnes de P3 a 2n d’ESO i una altra per a una franja d’edat adulta.

Per últim, el Consell també ha complementat aquesta oferta de tarda amb classes d’aquagym. Unes sessions que també s’han dut a terme a les instal·lacions del Club de Tennis de Mollerussa. En total, hi han participat 40 persones entre les tres piscines.

1 (1)

Comentaris