La Vermelleta de Creu Roja reparteix joguines a 200 infants del Pla d'Urgell

La Vermelleta reparteix joguines als nens i nenes del Pla d'Urgell Territoris
photo_camera La Vermelleta reparteix joguines als nens i nenes del Pla d'Urgell

Creu Roja del Pla d'Urgell, ha repartit aquest dijous les joguines a més de 200 nens i nenes de la comarca, de la mà del seu personatge la Vermelleta. Una campanya que ha estat possible gràcies a diferents accions que l'entitat ha dut a terme al llarg de l'any.

La Vermelleta reparteix joguines als nens i nenes del Pla d'Urgell portadaLa quitxalla, membres de 83 famílies del Pla d'Urgell han fet realitat el seu somni de rebre les joguines per aquestes festes, de la mà dels voluntaris de l'entitat i dels alumnes dels instituts que participen en els Serveis Comunitaris.

El responsable de Creu Roja Pla d'Urgell, Jonatan Niubò ha explicat que l'entitat ha recollit les joguines a través de la campanya Guardioles per un somriure, que va consistir a col·locar guardioles en els centres comercials de la comarca, i la recaptació ha fet possible la compra de les joguines. També es va dur a terme la iniciativa, Una classe una joguina, amb la participació dels instituts, La Serra, Mollerussa, i Terres de Ponent.

Els treballadors de Nufri lliuren les joguines a Creu Roja Pla d'UrgellTambé han participat en la campanya de recollida de joguines, la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa, i els Clubs de Futbol d'Ivars d'Urgell i de Linyola. Una iniciativa privada ha sigut la dels treballadors de la Central hortofructícola Nufri, que en el dinar de Nadal, van fer una recol·lecta amb la qual van comprar una quantitat important de joguines, que van lliurar aquest dijous a Creu Roja Pla d'Urgell.

Comentaris