El vídeo del veí d’Ivars d'Urgell que denuncia una comissió bancària es converteix en el més viral d’enguany

A l’hora de voler efectuar un ingrés de 10 euros el treballador li va dir que, com que no era client, li havia de cobrar 10 euros de comissió si volia que fiqués un concepte al pagament

S’acostuma a dir que les coses menys preparades són les que millor surten. I això mateix li ha passat a en Noel Iglesias, un veí d’Ivars d’Urgell que ha convertit un vídeo de denúncia en el més viral d’aquest 2016. Així ho va afirmar ahir ell mateix després de confirmar que ja compta amb més de dos milions de visites.

L’anècdota va començar divendres passat, tal com ell explica al vídeo, quan la seva dona li va dir si podia anar a pagar l’excursió del seu fill a una sucursal del Banc Santander a Tàrrega. Amb aquesta intenció, en Noel es va traslladar fins a l’oficina de l’entitat bancària i a l’hora de voler efectuar un ingrés de 10 euros el treballador li va dir que, com que no era client, li havia de cobrar 10 euros de comissió si volia que fiqués un concepte al pagament. Per contra, si el pare només efectuava el tràmit sense especificar concepte, la transacció seria gratuïta.

Davant la sorpresa, en Noel va decidir abandonar l’oficina sense abonar l’ingrés i, immediatament, va voler denunciar la surrealista situació que li havia viscut. La meva idea inicial era fer un escrit de denúncia i publicar-ho a les xarxes socials però, per falta de temps, vaig fer un vídeo, explicava ahir en Noel. En quatre dies, la seva denúncia s’ha reproduït ja per coneguts mitjans de comunicació d’arreu d’Espanya. Malgrat la repercussió social, ningú del Banc Santander s’ha ficat en contacte amb ell.

Comentaris