L'Ajuntament de Vila-sana millora la imatge de l'entrada al municipi

Mig miler de persones han visitat el Centre d'Immersió Audiovisual (CIM) de Vila-sana des de la seva inauguració al mes de febrer

Imatge de les millores en la plaça del carrer Sant Miquel amb Urgell de Vila-sana
photo_camera Imatge de les millores en la plaça del carrer Sant Miquel amb Urgell de Vila-sana

Els operaris planten les moreres a Vila-sanaL'Ajuntament de Vila-sana va dut a terme la passada setmana una nova acció de millora de les zones verdes del municipi. Concretament, s'han plantat diverses desenes de moreres al carrer Jacint Verdaguer, en l'entrada des de la carretera de Golmés.

Amb aquesta actuació, el consistori millora un dels accessos més transitats del municipi, i per altra banda incorpora una nova zona verda, i d'arbrat que també comptarà amb mobiliari urbà. L'actuació es completa a la plaça del carrer Sant Miquel amb Urgell.

En un altre ordre de coses, l'Ajuntament de Vila-sana, ha dut a terme un primer balanç de les activitats del Centre d'Immersió Audiovisual (CIM), del que destaca una important afluència de públic que ha arribat al mig miler de persones, des de la seva inauguració al mes de febrer.

El CIM du a terme una gran varietat d'activitats, conferències, projeccions, cursos, entre altres. Aquest dissabte l'entrenador personal i llicenciat en INEF Víctor Heras, ha dut a terme un curs de Primers auxilis en activitats del municipi, adreçat a les entitats esportives del municipi.

Comentaris