Vila-sana ret homenatge als seus alcaldes en una exposició

La mostra d’imatges, que s’ha pogut visitar durant tot el cap de setmana, també vol ser un petit repàs a la història del municipi

Mostra fotogràfica dels alcaldes de Vila-sana @Vila-sana
photo_camera Mostra fotogràfica dels alcaldes de Vila-sana @Vila-sana

Vila-sana ha volgut retre homenatge als alcaldes que van gestionar el municipi amb una mostra que recull fotografies dels personatges. La retrospectiva gràfica també pretén mostrar una part de la història del municipi des del primer alcalde de barri l'any 1923, temps en què Vila-sana pertanyia al municipi de Castellnou de Seana fins que es va aconseguir l'autonomia local l'any 1933, i continuant fins a l'actualitat.

Un homenatge als diferents alcaldes que ha tingut la població, així com un repàs històric a la seva evolució

Mostra fotogràfica dels alcaldes de Vila-sanaL'exposició s'ha pogut visitar a l'edifici consistorial durant tot aquest cap de setmana, i a partir d'ara l'Ajuntament de Vila-sana traslladarà les fotografies a la Sala de Plens.

L'alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà,  va explicar que amb aquest recull el consistori ha volgut retre un reconeixement a les aportacions que han fet els 14 alcaldes que l'han precedit, i, a la vegada, vol que els més joves del municipi puguin conèixer alguns dels esdeveniments més rellevants que han tingut lloc al municipi del Pla d'Urgell.

Comentaris