Vilanova de Bellpuig arrenca el projecte de la nova llar d'infants

El departament d'Educació invertirà prop de dos milions d’euros en la millora del centre educatiu, però per a fer-ho, és necessari alliberar les dues aules més velles
Projecte de la nova llar d'infants de Vilanova de Bellpuig ©Educació
photo_camera Projecte de la nova llar d'infants de Vilanova de Bellpuig ©Educació

L'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ja ha fet el primer pas del projecte de la nova llar d'infants del municipi amb la publicació de les bases del concurs d'adjudicació de l'obra. Segons els termenis establerts el consistori preveu que les obres es puguin iniciar aquest estiu.

El nou equipament estarà ubicat dins del pati del recinte escolar, però serà independent de la resta de l’escola Marinada, amb accés pel carrer La Plana tant per als vianants com per als vehicles. El nou equipament tindrà una superfície construïda de 238 m² distribuïts en una sola planta, amb una zona de porxo cobert que donarà accés al pati. 

Escola Marinada de Vilanova de Bellpuig @Territoriscat
Escola Marinada de Vilanova de Bellpuig @Territoriscat

A la resta de la parcel·la es projecta  un pati d’esbarjo per a ús exclusiu dels infants usuaris de la llar. Aquest pati comptarà amb diferents elements de joc  i servirà com a zona de lleure. 

El preu inicial de licitació és de 399.264 euros i el termini d’execució de les obres és de deu mesos. Les empreses interessades a presentar les seves ofertes poden fer-ho fins al pròxim dia 7 de juliol. Trobaran més informació sobre la licitació al Perfil del Contractant de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig. 

Segons l'Ajuntament el trasllat del servei de llar d’infants és necessari per poder desenvolupar el projecte d’ampliació i reforma de l’escola Marinada. El departament d'Educació invertirà prop de dos milions d’euros en la millora del centre educatiu, però per a fer-ho, és necessari alliberar les dues aules més velles, l’ús de les quals va cedir en el seu moment el departament d’Educació a l’Ajuntament per ubicar-hi la llar d’infants municipal. Un cop s’hagi construït el nou equipament, els espais que actualment ocupa la llar i no es vegin afectats per l’enderroc, tornaran a ser utilitzats per l’escola. 

Comentaris