Vilanova de Bellpuig reuneix comerç i artesania a la fira Cominart

Cominart Vilanova (6)
photo_camera La fira Cominart ocupa els carres de Vilanova de Bellpuig

Puntaires Vilanova Bellpuig (4)Vilanova de Bellpuig obrirà aquest diumenge una nova edició de la Fira Cominart, un certament que reuneix el comerç, la indústria i l'artesania local. En la seva quinzena edició la fira comptarà amb una seixantena d'expositors instal·lats en els carrers del municipi, que mostraran l'oferta dels diferents sectors econòmics.

Segons l'alcalde de Vilanova de Bellpuig, Joan Trull, la mostra vol ser un pol d'atracció i una mostra del dinamisme i l'oferta del poble. Per aquest motiu, la convocatòria firal es combina amb altres esdeveniments com la Trobada de Puntaires que organitza l'associació de Dones l'Anjua. La trobada espera la participació de prop de 300 puntaires. Segons Trull, es tracta d'una demostració de la implicació de les entitats en aquesta iniciativa.
Catifes de Corpus Vilanova (3)La mateixa entitat també serà l'encarregada d'elaborar la tradicional mostra de catifes que decoraran els carres del municipi.

La Trobada de Colles Geganteres és un altre dels actes programat, una convocatòria que reu-neix a les colles de la demarcació de Lleida, que acompanyats dels grallers, amenitzen el matí del municipi. El programa es completa amb una nova trobada de plaques de cava, amb la que els col·leccionistes podran intercanviar les seves col·leccions. El públic també podrà visitar l'exposició que acollirà la Llar de Jubilats, amb la mostra de treballs.

Comentaris