La volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana de diumenge supera ja els 500 inscrits

El Club Atlètic Ivars ha organitzat curses de 10 i 5 kilòmetres, a més d’una prova de 7 kilòmetres en cadira de rodes

volta estany interior
photo_camera Imatge d'arxiu de la prova en una passada edició

La Lliga Ponent torna a un primer pla el diumenge vinent, 13 de novembre, amb la vuitena edició de la Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, prova organitzada pel Club Atlètic Ivars que a hores d’ara ja ha superat els 500 inscrits, ja que en totalitza 517. volta estany texte cartell

La cursa constarà de tres recorreguts: un de 5 kilòmetres (mitja volta a l’estany), un de 10 (una volta sencera) i un de 7 en cadira de rodes. La sortida de les curses de 5 i 10 kilòmetres serà simultània. El punt de sortida de la cursa de 5 serà l'aparcament de l’estany per la zona de Vila-Sana, on prèviament els atletes hi seran traslladats en autocar. La sortida de la de 10 i la de 7 serà al passeig Felip Rodés (davant de l'Ajuntament) d’Ivars d'Urgell. L'arribada serà al mateix lloc per a les tres curses, el punt de sortida de la de 10 kilòmetres.

Es repetirà, doncs, el recorregut de les edicions anteriors, per tant la cursa serà mixta (40% asfalt, 60% terra). El recorregut per a la cursa en cadira de rodes serà tot sobre asfalt coincidint amb l'inici de la prova de 10 km, finsa l'encreuamentamb la carretera cap a Vallverd, on es girarà i es retornarà pel mateix recorregut. Es donarà la sortida 10 minuts més tard que la resta.

A més dels premis als millors de cada categoria, hi haurà premi al club amb més corredors inscrits, sorteig de regals per a tots els dorsals participants al final de la cursa i bossa del corredor que inclourà una samarreta tèrmica. 

Les inscripcions es poden fer a: http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=879.

Comentaris