11.08.2022 |
Territoris.cat

La 23a Caminada a la llum de la Lluna de Mollerussa espera arribar divendres als 1.200 participants

Organitzada pels Xafatolls i l'Ajuntament, l'activitat torna a tenir caràcter solidari amb la campanya Porta l’aigua solidària, a través del Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran

Sortida de la caminada a la llum de la lluna
Sortida de la Caminada a la llum de la Lluna de l'any passat
La 23a Caminada a la llum de la Lluna de Mollerussa espera arribar divendres als 1.200 participants

L’Associació Atlètica Xafatolls i l'Ajuntament de Mollerussa, organitzadors de la 23a  Caminada a la llum de la Lluna que es farà aquest divendres dia 15 de juliol, esperen superar enguany els participants de l'any passat i arribar a la xifra dels 1.200, un centenar més que a la passada edició.Presentacio Caminada a la Llum de la LLuna

La convocatòria té la sortida com ja és habitual a les 10 de la nit des de davant de la piscina coberta, per continuar amb un circuit saludable fins al Salt del Durant i arribada al Parc Municipal. En acabar la caminada es repartirà un entrepà i beguda, mentre que com ja és tradicional també, la piscina d'estiu estarà oberta durant l’arribada per a les persones que es vulguin banyar.

Les inscripcions, amb un preu de 5 euros i de 7 el mateix dia de la caminada, es poden fer als establiments Llibreria Dalmases, Comercial Solé-Valls i Piscines Municipals, i inclouen una samarreta commemorativa, l’entrepà, beguda i una polsera fluorescent. D'altra banda, tots els participants que arribin al Salt del Duran entraran al sorteig d’un pernil gentilesa de Cansaladeria Porté.

Com l’any passat, la caminada té caràcter solidari amb la campanya Porta l’aigua solidària, de conscienciació de l’escassetat d’aigua als països del Tercer Món. L'acció es fa a través del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran i consisteix en què, segons paraules del seu president, Josep M. Pujol, “cada persona que participi en la caminada rebi una botella d’aigua plena per conscienciar i sensibilitzar a la població de la dificultat que representa haver d’anar a buscar aigua amb garrafes de 5 litres a moltes parts del món”.

Un cop acabada la caminada es farà una masterclass de zumba a càrrec del Gimnàs Stil

L’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, el president de l’Associació Atlètica Xafatolls, Juli Niubó; el president del Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, Josep M. Pujol; el regidor d’Esports, Bernat Díaz, així com el coordinador de la regidoria, Jordi Aymerich, han presentat aquest dimarts l'activitat, que un cop acabada es complementarà amb una masterclass de zumba a càrrec del Gimnàs Stil.

La convocatòria compta també amb les següents empreses col·laboradores:  Vilcin Optics, Argal, Fruites i Verdures Jordi, Creperia Flasch, Porte, pastisseria Guiu, GimnàStil, El parador de Bell-lloc i el C.I.S. Ángel Olaran. Enguany s'ha afegit com a nou patrocinador la firma Serveis Roselló amb motiu del seu 75è aniversari.

La 23a Caminada a la llum de la Lluna de Mollerussa espera arribar divendres als 1.200 participants
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement