La 34a Cursa de l’Indiot de Mollerussa espera 800 participants entre la cursa oberta i les infantils

La convocatòria obre enguany una col·laboració solidària amb la Campanya Cap nen sense joguina de Creu Roja a través de l'aportació voluntària d’un euro per cada inscripció

Cursa de l'Indiot Mollerussa interior
photo_camera L'Ajuntament ha acollit aquest dilluns la presentació de la convocatòria d'enguany amb els organitzadors

La 34a edició de la Cursa de l’Indiot, que tindrà lloc el pròxim 26 de desembre a Mollerussa, espera comptar amb 800 participants entre la cursa oberta i les curses infantils. Així ho han explicat aquest dilluns l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i Juli Niubó, president de l’Associació Atlètica Xafatolls, coorganitzadora de la cursa, els quals han explicat que enguany s’obre una col·laboració solidària amb la Campanya Cap nen sense joguina de Creu Roja a través d’una aportació, que és voluntària, d’un euro per cada inscripció.

La cursa oberta, de vuit quilòmetres, espera arribar als 500 inscrits

La cursa oberta de 8 quilòmetres, que passa per un circuit urbà i en la qual s’espera arribar als 500 inscrits, mantindrà el mateix que en els darrers anys. D’aquesta manera, el circuit estarà distribuït en dues voltes de 4 kilòmetres cadascuna amb l’objectiu d’evitar els doblaments. Aquesta distribució fa que el recorregut, a banda d’agafar carrers del centre urbà, també s’ampliï a l’avinguda del Canal i fins al primer pont del camí de Belianes.

La sortida de la cursa oberta es farà des de la plaça de Manuel Bertran a les 10.30 del matí. Així, les categories de Veterans, Sènior i Juvenils sortiran primer mentre que els més petits ho faran, com sempre, a partir de les 11.30 en diferents curses ordenades per categories a les quals s’espera la participació de 300 escolars, segons ha dit Niubó. 

Els tres primers classificats de la cursa oberta seran obsequiats amb un gall dindi envasat al buit i un trofeu al·legòric

Pel que fa a les inscripcions, el preu per als atletes de les categories Juvenils, Sèniors i Veterans serà, si s’inscriuen abans del 24 de desembre, de 13 euros. Els que es vulguin inscriure personalment ho podran fer, sempre i quan hi hagi places, el mateix dia de la cursa i hauran de pagar un preu d’inscripció de 15 euros. Tots els atletes inscrits a aquestes curses rebran, una bossa amb obsequis i una gorra tècnica. A més els tres primers classificats de la cursa oberta seran obsequiats amb un gall dindi envasat al buit i un trofeu al·legòric. Quant a les categories inferiors, les inscripcions són gratuïtes i es podran fer a www.amollerussa.com/indiot fins al 23 de desembre fins als 300 participants. 

Com a novetat enguany també es compta amb la implicació directa de dues entitats com són BBVA i Autonayox que col·laboren en el patrocini de l’esdeveniment, un patrocini que se sumen la resta de col·laboracions del sector privat, segons ha explicat Niubó, que s’ha felicitat que la cursa pugui esdevenir un reclam per a invertir-hi i col·laborar.

Comentaris