03.03.2021 |
Territoris.cat

La 4a Fira Universitària acosta l’oferta de 25 centres a 2.000 alumnes del Pla d'Urgell

Fira Universitària
Una de les activitats que s'han dut a terme a la 4a Fira Universitària.
La 4a Fira Universitària acosta l’oferta de 25 centres a 2.000 alumnes del Pla d'Urgell

La quarta edició de la Fira Universitària i d’Estudis Postobligatoris, que s’ha celebrat durant tot el matí d’aquest dijous 14 de febrer al Teatre L’Amistat de Mollerussa, ha acostat l’oferta educativa de 25 centre d’arreu de Catalunya, a prop de 2.000 estudiants de 4t d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat del Pla d'Urgell i també de poblacions veïnes.  L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull, acompanyats de membres de la corporació i alcaldes de la comarca, han fet una visita institucional al certamen, que també ha comptat amb la implicació del Sr. Postu.

Fira Universitària

A banda dels estands dels centres expositors, distribuïts per la platea i l’escenari del teatre, la sala polivalent ha acollit les tres taules rodones agrupades per branques per abordar formacions d’Enginyeria, Ciències de la Salut i Arts i Humanitats. En cada una d’aquestes taules rodones hi han estat representades tres universitats diferents i en la tercera s’ha afegit també l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara. A més, l’alumnat també ha comptat amb un servei d’orientació i assessorament individualitzat a càrrec del Servei Educatiu del Pla d’Urgell que han posat a disposició tres orientadores acadèmiques. També hi ha hagut tres xerrades sobre beques i ajuts universitaris a càrrec de tècnics de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca sobre beques.

Fira Universitària

Estudiar és una merda?

D’altra banda, la sala polivalent acollirà la tarda d'aquest dijous 14 de febrer a a les 19 hores la xerrada oberta a tothom que oferirà el consultor en gestió de la qualitat, estratègia corporativa i lideratge, Jordi Besora, sota el títol Estudiar és una merda? Reflexions d’un estudiant perpetu. L’objectiu és atraure tant el públic familiar com també l’estudiant amb una temàtica més amena sobre els avantatges que pot suposar seguir estudis universitaris o postobligatoris.  

La 4a Fira Universitària acosta l’oferta de 25 centres a 2.000 alumnes del Pla d'Urgell
comentaris