13.06.2021 |
Territoris.cat

La 5a Milla Urbana de Sidamon corona Mostafa Benslimane i Miriam Ortiz com a campions de Catalunya

CURSA INCLUSIVA-1-Iter5
La Milla de Sidamon també ha comptat en aquesta edició, amb la cursa Inclusiva ‘Capacitats diferents'
La 5a Milla Urbana de Sidamon corona Mostafa Benslimane i Miriam Ortiz com a campions de Catalunya

Mostafa Benslimane i Miriam Ortiz s’han proclamat aquest dissabte campions de Catalunya en imposar-se a la 5a Milla Urbana de Sidamon, que enguany era el Campionat de Catalunya de Milla Absolut i Màster.

La cita ha estat organitzada per l’Ajuntament de Sidamon, amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme i sota el control del Comitè Català de Jutges. S’ha disputat a partir de les 1PODIS ABSOLUTS-Iter57.30 hores, amb sortida i arribada a l’avinguda Generalitat, a tocar de la pista esportiva i de la piscina de Sidamon. La jornada ha aplegat uns 500 participants. 

En la categoria masculina absoluta, destinada als corredors federats, Mostafa Benslimane (Cornellà At.) ha estat el guanyador amb un temps de 4.37, seguit d’Àngel Mullera (Lloret La Selva), segon amb 4.39, i de Roger Vila (Barcelona At.), tercer amb 4.43. A la categoria Master 50, títol per a José Aranda (CE Picornell) amb una marca de 5.15, seguit de José Luis Serrano (CE Penedès), segon amb 5.19, i de José Reina (ISS-Hospitalet), tercer amb 5.25. En dones, triomf de Miriam Ortiz (AA Catalunya) amb un crono de 5.38, pel davant de Laura Cebollada (UA Barberà), segon amb 5.48, i d’Eva Ribalta (Xafatolls), tercera amb 5.52.

La cita, que ha estat solidària amb Down Lleida, ha aplegat uns 500 participants

Pel que fa a les proves obertes populars, en homes l’independent Joan Torné ha estat el més ràpid amb 5.15, seguit del també independent Sergi Contreras, segon amb 5.21, i de Francesc Gironés (Ford Lamsauto), tercer amb 5.24. En dones, victòria de Berta Gasol (Ultra) amb 5.39, seguida d’Ivet Flotats (Xafatolls), segona amb 6.45, i de Laura Tomasa (CA Berga), tercera amb 6.48. SORTIDA MASC-Iter5

Aquesta edició de la Milla de Sidamon també ha comptat amb una cursa Inclusiva anomenada ‘Capacitats diferents’, una prova per promoure la igualtat social, l’esport i la salut, l’objectiu de la qual era que tothom pogués fer esport independentment de quines fossin les seves capacitats. Ha estat una cursa no competitiva oberta a tothom i on s’ha hagut de donar una volta al circuit de 550 metres. Els participants inscrits en qualsevol altra de les curses de la Milla de Sidamon o Campionat de Catalunya han pogut participar a la Cursa Inclusiva sense necessitat d’inscripció. 

A més, la Milla de Sidamon 2019 ha seguit el camí emprés fa dos edicions, i un any més ha estat solidària, en aquest cas amb Down Lleida. És per això que tots aquells que ho han desitjat s’han pogut inscriure en l’opció ‘Dorsal solidari’  sense haver de participar a la prova esportiva. 

Com a detall, s’ha lliurat samarreta commemorativa i un entrepà per tots els participants, i pel que fa als serveis, la Milla de Sidamon ha ofert de servei de guarderia, guarda-roba, massatge, escalfament (zumba) i piscina.

Podeu consultar les classificacions de totes les categories a: https://www.iter5.cat/resultats.

Podeu veure un àlbum de fotos a: https://www.facebook.com/pg/comunicacio.iter5/photos/?tab=album&album_id=3104368139589865.

La 5a Milla Urbana de Sidamon corona Mostafa Benslimane i Miriam Ortiz com a campions de Catalunya
comentaris