17.01.2022 |
Territoris.cat

ACUDAM commemora els aniversaris dels serveis residencials de l'entitat

Acte de commemoració dels serveis d'habitatge d'ACUDAM 1
Acte de commemoració dels serveis d'habitatge d'ACUDAM
ACUDAM commemora els aniversaris dels serveis residencials de l'entitat

ACUDAM va reunir aquest dissabte, al voltant de dues-centes persones, en l'acte de commemoració del desè aniversari de les llars de l'entitat i el vintè de la Llar Residència. Un acte en el qual es van obrir les portes de les instal·lacions al públic, en un ambient festiu i familiar.

En l'acte hi van participar la gerent de l'àrea Social d'ACUDAM Rosa Morera i la directora Tècnica del servei d'Habitatges Irene Solsona, que van gaudir amb els usuaris i familiars, d'actuacions musicals realitzades per alguns dels membres del grup de música de l'entitat. Els quals han interpretat la cançó No surrender de Bruce Springsteen i la cançó Rosó.

En el tram final de l'acte, Angelina Roure, presidenta de l'ACUDAM, ha realitzat el parlament de tancament agraint a les diferents autoritats de les diferents administracions i localitats que han assistit a l'acte, així com als familiars i altres persones que han gaudit de la vetllada. ,

Els assistents van compartir un refrigeri, així com la projecció d'un vídeo commemoratiu de la trajectòria dels equipaments, que han fet possible dotar als usuaris d'una llar d'àmbit familiar.

ACUDAM commemora els aniversaris dels serveis residencials de l'entitat
comentaris