Acudam i Windown col·laboren en la confecció del mural que presidirà el Saló del Llibre de Mollerussa

Preparació del mural del Saló del LLibre de Mollerussa
photo_camera Preparació del mural del Saló del LLibre de Mollerussa

Una vintena de membres de les entitats Acudam i Windown han participat en la confecció del mural que presidirà el Saló del Llibre Infantil i Juvenil, que tindrà lloc de l'1 al 14 d'abril al complex de L'Amistat de Mollerussa. El mural gegant que elabora l'il·lustrador argentí, Gusti, amb la col·laboració de la il·lustradora Inge Nouws, té com a base el fons marí, i es penjarà en les vidrieres del Teatre L'Amistat.

Preparació del mural del Saló del LLibre de Mollerussa 2Aquesta col·laboració té com a objectiu treballar la inclusió des del món de l'art i per això s'ha impulsat aquesta iniciativa que ha implicat voluntariat d'aquestes dues entitats que treballen en l'àmbit de les discapacitats i també alguns familiars en l'elaboració d'aquest mural gegant, que fa 32 metres d'amplada per 9 d'alçada.

D'altra banda, l'il·lustrador Gusti serà precisament un dels 7 autors que passaran pel l'edició d'enguany del Saló del Llibre Infantil i Juvenil per explicar en primera persona la seva experiència a l'alumnat dels diferents centres escolars que el visiten i amb trobada concertada, una informació que ja s'ha fet arribar a les escoles i instituts del territori perquè facin les reserves. A banda de Gusti, enguany també hi serà present una altra il·lustradora com és Cristina Losantos i els escriptors Pep Molist, Alegria Julià, Muriel Villanueva, Jordi Flock i Ivan Ledesma.

               

comentaris