07.05.2021 |
Territoris.cat

ACUDAM presenta els seus productes en la fira Fruit Attraction de Madrid

Fruit Attraction és la fira de referència del sector hortofructícola internacional

Estand d'ACUDAM en la fira de Madrid
Estand d'ACUDAM en la fira de Madrid
ACUDAM presenta els seus productes en la fira Fruit Attraction de Madrid

L'Associació Comarcal Urgell D'ajuda Al Minusvàlid (ACUDAM), del Pla d'Urgell presentarà un any més els seus productes a la fira Fruit Attraction, el certamen internacional de referència del sector hortofructícola, que se celebra a Madrid del 23 al 25 d'octubre, amb la participació de 1.600 expositors, 70 professional procedents de 120 pisos.

ACUDAM presenta en aquest certamen els articles que elabora en els seus centres de treball envasos i alvèols per a fruites i hortalisses, i una àmplia gamma d'envasos transparents. L'associació ha anat evolucionant la seva producció en estreta relació amb els sectors per arribar a aconseguir els productes que demanda el mercat, enguany destaquen els envasos dotats de sistemes de tancament amb obertures de ventilació.

Fruit Attraction en l'edició del 2017 1Amb la voluntat d'aconseguir els segments de mercat idonis per a la seva producció, els productes desenvolupats darrerament són idonis per a protegir la mercaderia durant el transport, garantint una correcta conservació del contingut. A més permeten una manipulació òptima en arribar a destí

ACUDAM ofereix també la possibilitat de fabricar per encàrrec

Per l'entitat del Pla d'Urgell, estar present en aquest certamen, representa poder exposar la seva línia de producció en els canals internacionals, un fet que constata la qualitat d'aquests i l'interès per part de les empreses del sector.

ACUDAM, que té eminentment una funció social, inclou aquesta àrea empresarial per tal de comercialitzar els productes fabricats al seu centre de treball, normalitzant així la feina duta a terme pels usuaris de l'associació i equiparant el funcionament de l'entitat a la de qualsevol empresa, aportant a més el valor afegit que li dóna la seva tasca social en favor de la integració de les persones amb altres capacitats, gràcies a la qual ha estat declarada d'utilitat pública.

ACUDAM presenta els seus productes en la fira Fruit Attraction de Madrid
comentaris