L'operadora Adamo desplega a Castellnou de Seana la xarxa de fibra òptica de 1.000 Mb

Els tècnics de l'operadora Adamo inicien els treballs a Castelnou de Seana
photo_camera Els tècnics de l'operadora Adamo inicien els treballs a Castelnou de Seana

L'operadora de fibra òptica Adamo ha iniciat el desplegament de la xarxa d'alta velocitat al municipi de Castellnou de Seana. La companyia es marca com a objectiu oferir un servei de gran qualitat en les zones rurals que altres operadores no han volgut cobrir amb el seu servei.

El desplegament ha estat possible gràcies a l'acord amb l'Ajuntament de Castellnou de Seana (i també amb el partner Einesa Cable) que farà possible l'arribada dels serveis d'Adamo a totes les llars de la localitat. El servei suposarà un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat d'accés a Internet de totes les llars i empreses de la localitat, servei clau per al desenvolupament social i empresarial de la zona i els veïns del municipi del Pla d'Urgell.

Gràcies al desplegament, els veïns de Castellnou de Seana podran gaudir de la Internet amb velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 300 Mb de pujada. Per a l'obertura i llançament de la comercialització de la seva xarxa, els primers clients a contractar el servei d'Adamo gaudiran d'una oferta de llançament: 3 mesos de servei gratuït. El client pot contractar "Fibra FAST!" De 1.000 Mb per 34,99 euros / mes o la "Fibra Essencial" de 50 Mb per 29,99 euros / mes.

comentaris