Un agent municipal del Palau d'Anglesola regularà el transit en els horaris escolars

El consistori ha decidit intervenir la circulació en l’Avinguda Sant Roc amb la finalitat de donar més seguretat als alumnes que han de travessar l'avinguda

Un empleat municipal regula el trànsit en l'avinguda Sant Roc del Palau d'Anglesola
photo_camera Un empleat municipal regula el trànsit en l'avinguda Sant Roc del Palau d'Anglesola

Un agent municipal, serà l'encarregat de regular el transit en l'avinguda Sant Roc del Palau d'Anglesola, en els horaris d'entrada i sortida dels alumnes de l'escola Arnau Berenguer. Amb aquesta actuació l'Ajuntament vol millorar la seguretat una via molt transitada i que els escolars han de travessar per tal d'accedir al centre escolar.

L'operari municipal regularà el transit, durant vint minuts, en els horaris d'entrada i sortida dels escolars, i obligarà els vehicles que passen per l'avinguda a aturar-se i respectar el pas de vianants.

Segons explica l'alcaldessa del Palau d'Anglesola, Montserrat Meseguer, tot i estar força senyalitzat, aquest pas de vianants continua sent perillós, ja que un bon nombre de vehicles no respecten la limitació de velocitat que és del 30 quilòmetres per hora en aquest punt. Meseguer afegeix que l'avinguda de Sant Roc constitueix el tram urbà de la carretera LV-3321 al seu pas pel Palau d'Anglesola, i presenta un trànsit elevat de tot tipus de vehicles, ja que uneix la sortida de l'autovia per Fondarella amb altres poblacions del Pla d'Urgell, com són El Poal, Bellvís o Linyola.

Malgrat tot, Meseguer, assegura que el consistori continuarà insistint davant la Generalitat per tal que s’accelerin els tràmits a fi que la variant pugui adjudicar-se aviat.

Cal recordar que fa poc més d'un any es va produir un atropellament greu d'una nena en aquest mateix pas de vianants.

  

comentaris