Ai, quin embolic! arriba a la 9a edició amb el suport de Mollerussa Comercial

Enguany ha sigut una de les edicions en què hi ha hagut més participació
Public general
photo_camera Els alumnes guanyadors van rebre, cadascun, un val de 25 molleuros.

Aprofitant la diada de Sant Jordi, divendres passat es van lliurar els premis de la gimcana a les escoles participants i al públic en general. Es va començar amb el lliurament de premis als alumnes de cinquè i sisè de les diferents escoles de Mollerussa: Ignasi Peraire, Pompeu Fabra, les Arrels i el Carme.

La gimcana estava dedicada als anagrames, la solució dels quals havien d'emplenar a la butlleta

Pel sol fet de participar-hi i d'esperonar els seus alumnes, cada escola va rebre un xec de 50 molleuros per invertir en material escolar, gentilesa de Mollerussa Comercial. A cada centre, a més, es va fer un sorteig entre els alumnes de 5è i un altre entre els alumnes de 6è.

Les Arrels 2Moment del lliurament de premis a l'escola Les Arrels

Els alumnes guanyadors van rebre, cadascun, un val de 25 molleuros. Val a dir que enguany ha sigut una de les edicions en què hi ha hagut més participació. 

Pompeu Fabra 2

L'escola Pompeu Fabra, un dels centres participants en la gimcana lingüística Ai, quin embolic!

A  migdia, es van lliurar els quatre premis del públic en general, a la seu del Consell Comarcal. Els premis van consistir en 4 vals de 25 molleuros, que es van escollir entre les més de 100 butlletes participants. 

Ignasi PeraireImatge del lliurament de premis als alumnes de l'escola Mestre Ignasi Peraire

Enguany, la gimcana estava dedicada als anagrames, la solució dels quals havien d'emplenar a la butlleta. 16 han estat els comerços que calia anar resseguint per tal de completar el joc lingüístic, del 24 de març al 17 d'abril. 

El Carme 2

Lliurament de premis als alumnes del Col·legi el Carme 

Atesa la bona acollida de la gimcana, el Servei Comarcal de Català i Mollerussa Comercial ja rumien a quin aspecte de la llengua dedicaran la gimcana de la propera edició. 

Comentaris