23.05.2022 |
Territoris.cat

ANC i Ajuntament de Mollerussa presenten la logística del 9N

Un autobús recorrerà cada mitja hora els col·legis La Salle, El Carme i l'Escola Municipal de Música per traslladar als votants al Parc de La Serra.

marc Solsona amb els representants de l'ANC Mollerussa presenten la logística del 9N.
marc Solsona amb els representants de l'ANC Mollerussa presenten la logística del 9N.
ANC i Ajuntament de Mollerussa presenten la logística del 9N

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Mollerussa aprofita els dos dies anteriors al procés participatiu del 9N, per dur a terme una intensa campanya informativa sobre la logística que es durà a terme perquè els ciutadans puguin votar.

Aquest divendres els representants de l'ANC acompanyats de l'Alcalde de Mollerussa Marc Solsona han presentat la logística que es durà a terme per facilitar l'accés, als ciutadans que vulguin exercir el seu dret a votar, als Instituts Mollerussa (antic Agrària), i La Serra, i en el mateix trajecte també els que vulguin aprofitar el transport per atansar-se al Terres de Ponent.

L'autobús començarà a fer el trajecte a les 9 del matí, sortint de davant del col·legi La Salle, i continuarà pel col·legi del Carme i l'Escola Municipal de Música, deixarà als votants a l'Institut Terres de Ponent i continuarà fins al Parc de La Serra, un recorregut que farà fins a les 8 del vespre amb una freqüència de mitja hora.

Els punts de recollida responen als col·legis electorals que s'habilitin en els comicis habituals, i cadascun estarà senyalitzat i disposarà de voluntaris que informaran els ciutadans, també hi haurà persones que acompanyaran als votants en el recorregut amb autobús.

El coordinador de l'ANC de Mollerussa Joan Ramon Domingo, ha explicat que l'entitat ha repartit per les bústies, una guia en la qual s'informa de les meses que corresponen a cadascun dels carrers de la ciutat, per tal que puguin comprovar en relació al que consta en el DNI.

L'alcalde de Mollerussa Marc Solsona ha destacat la importància de què els ciutadans disposin d'informació que els faciliti poder votar diumenge,

un dia que ha de ser de festa i participació.

Solsona ha afegit que l'accés als instituts del Parc de La Serra es podrà dur a terme pel camí que passa pel davant dels edificis.

ANC i Ajuntament de Mollerussa presenten la logística del 9N
comentaris