27.10.2021 |
Territoris.cat

La baixada de temperatura escurça 'l'Open Night' de Mollerussa

Les botigues de Mollerussa s'omplen de públic
Les botigues de Mollerussa s'omplen de públic
La baixada de temperatura escurça 'l'Open Night' de Mollerussa

Mollerussa va donar el tret de sortida a les rebaixes d'estiu amb la popular Open Night, que aquest any va tenir la baixada de temperatura com a principal inconvenient. Una circumstància que no va impedir les aglomeracions en les botigues i parades de l'eix comercial, però sí que va perjudicar la component festiva, que va haver d'escurçar l'horari previst.

Mollerussa Open Night 2017 3La Running Open Night obria les activitats, una corsa urbana que va comptar amb una nombrosa participació, convocada pels consells Esportius del Pla d'Urgell i les Garrigues. Els atletes van poder participar en els circuits de quatre i vuit quilòmetres, pels carrers de Mollerussa.

L'esport va donar pas a la moda, amb la desfilada que presentava les tendències i propostes d'una dotzena d'establiments de l'Associació de Comerciants, i fins a les dotze de la nit, van tenir lloc concerts i actuacions de Dj's al llarg de tot l'eix comercial.

El tret de sortida de la Festa de les Rebaixes va ser a les dotze i un minut, quant les persianes pujaven per donar pas a un nombrós públic que havia aprofitat per sopar en les terrasses, gaudint dels preus especials de montaditos i menús de l'Open Night. Els establiments de restauració es van ressentir de la baixa temperatura de la vesprada, i entrebanc que no va permetre arrodonir la convocatòria comercial de referència de la demarcació de Lleida.

Mollerussa Open Night 2017 6Des de l'Associació Mollerussa Comercial, el seu president Àlex Català va mostrar la seva satisfacció per la resposta del públic, i va afegir que els compradors ratifiquen, un cop més el seu compromís amb el sector comercial de la capital del Pla d'Urgell. Català va assegurar que el volum de vendes va ser molt bo, al nivell de les anteriors edicions, per la qual cosa Mollerussa Comercial continua amb el seu compromís de fomentar l'oferta comercial i de serveis de la ciutat, amb accions de promoció contundents. És per aquest motiu que l'entitat ja prepara la pròxima acció que tindrà looc els dies 14 i 15 de juliol, al parc municipal amb el nom de JuliolFest.

La baixada de temperatura escurça 'l'Open Night' de Mollerussa
comentaris