Bell-lloc crea una xarxa d'itineraris saludables i culturals

El projecte ha senyalitzat un seguit de rutes per fer a peu, corrent o en bicicleta amb el punt de sortida al parc municipal

Xarxa d'Itineraris Saludables i Culturals de Bell-lloc
photo_camera Xarxa d'Itineraris Saludables i Culturals de Bell-lloc

La regidoria d'Esports, Medi Ambient i Cultura de l'Ajuntament de Bell-lloc, ha creat la Xarxa d'Itineraris Saludables i Culturals (XISC), un projecte que pretén fomentar activitat física i la preservació del medi ambient, tot entenen l'esport com a cultura.

Es tracta d'una xarxa d'itineraris que es donarà a conèixer de manera periòdica cada tres mesos, aproximadament. El primer lliurament inclou set rutes, i està previst que es pugui ampliar fins a una vintena. Els itineraris es podran fer a peu, corrent o en bicicleta i tots tindran com a punt de sortida el parc municipal del carrer la Mina del municipi, al que s'ha anomenat Km 0 del XISC.

Aquesta Xarxa d'Itineraris proposa endinsar-ses en les petites riqueses de Bell-lloc i de la comarca. Des de la fauna, la flora i la vegetació, fins als petits llocs on encara hi resten les petjades de la història del territori.

El consistori ha habilitat el correu [email protected], per tal que qualsevol persona del municipi o de la comarca, pugui fer suggeriments, o propostes de noves rutes.

comentaris