27.05.2022 |
Territoris.cat

Bellvís organitza el Concert&Tastabirres i la Festa ‘Fes+Poble’

La parella Walkinroots actuen a Bellvís
La parella Walkinroots actuen a Bellvís
Bellvís organitza el Concert&Tastabirres i la Festa ‘Fes+Poble’

L'Ajuntament i la Biblioteca de Bellvís, han organitzat per aquest dijous 4 d'abril, a 2/ de 8, el Concert&Tastabirres, una iniciativa innovadora que maridarà la música i la cervesa Matoll. El públic podrà gaudir de la música de la parella mollerussenca Walkin'Roots, formada per Juh Japleroots i Santi de Pablo, que faran un concert acústic d'homenatge a les arrels de la música negra. El duo ha preparat un repertori amb temes de Nina Simone, Otis Redding, Janis Joplin, entre d'altres.

Cerveseria Matoll de BelianesEls mestres artesans de la cerveseria Matoll de Belianes seran els encarregats de conduir un tast per conèixer les diferents varietats que s'elaboren en la factoria de l'Urgell. Les places són limitades i cal inscriure's a la Biblioteca.
 

Segona edició Festa Fes+Poble

L'Ajuntament de Bellvís ha organitzat la segona edició de la Festa Fes+Poble, una iniciativa que tindrà lloc el dissabte 6 d'abril. El programa començarà a les 9 del matí amb una concentració i cercavila amb tractors antics, una exposició de les activitats de les associacions locals al Pavelló Poliesportiu, i a les 12 del migdia la serrada de Sor Lucia Caram, per continuar amb un vermut musical.

Heliko de la companyia El Sidral 1La tarda arrencarà amb l'animació infantil Heliko de la companyia El Sidral, i tot seguit cercavila amb la Colla Gegantera i els Grallers locals, i finalitzarà la jornada amb una xocolatada popular.

Durant tot el dia hi haurà la fira de les associacions i artesans del poble perquè els visitants puguin conèixer el dinamisme de les entitats, les activitats, artesania i productes que es fan a Bellvís i els Arcs.

Bellvís organitza el Concert&Tastabirres i la Festa ‘Fes+Poble’
comentaris