La biblioteca Jaume Vila de Mollerussa rep una ajuda en el marc de la Setmana del Llibre de Barcelona

La subvenció, que ha estat de 500 euros, l'atorga la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i el Grup BBVA per tal que puguin ampliar i renovar el seu catàleg amb les darreres novetats literàries

Foto de grup amb els representants de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa
photo_camera Foto de grup amb els representants de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila ha estat convidada a la Setmana del Llibre de Barcelona on, la seva directora Diana Solé acompanyada del bibliotecari Josep Miquel Varea, van recollir l’ajuda de 500 euros atorgada per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i el Grup BBVA per tal que puguin ampliar i renovar el seu catàleg amb les darreres novetats literàries. A banda de la biblioteca de Mollerussa, enguany també han rebut aquesta subvenció dues biblioteques més, la de Santa Coloma de Gramenet i la de Tarragona, en un acte que va tenir lloc emmarcat també en la celebració dels Cent Anys de Biblioteques.

La 33a edició de la Setmana del Llibre de Barcelona se celebra des del 4 i fins al 13 de setembre a l’esplanada de la Catedral on 127 expositors, entre editorials, llibreries, institucions i agrupacions d’editors presenten les darreres novetats i omplen d’activitat la zona amb presentacions de llibres i actes literaris diversos.

L'ens comarcal acull fins al 25 de setembre l'exposició commemorativa dels 50 anys de la revista Cavall Fort

D’altra banda, fins al pròxim 25 de setembre, es pot visitar a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila l’exposició commemorativa dels 50 anys de la revista Cavall Fort, una exposició itinerant que ara ha recalat a Mollerussa. La mostra, que consta de vuit plafons, presenta la revista amb les seves característiques i repassa des dels protagonistes que li han donat fisonomia als escriptors que hi ha treballat per arribar als projectes de futur.

comentaris