ArtPla és la primera entitat resident que s'estrena a Cal Duch

L'entitat cultural s'ha instal·lat als baixos de l'edifici recentment obert
ArtPla s'estrena a Cal Duch ©AjMollerussa
photo_camera ArtPla s'estrena a Cal Duch ©AjMollerussa

Cal Duch de Mollerussa obre les portes novament per tal d'acollir propostes artístiques i donar-los un espai on puguin desenvolupar-se i treballar. ArtPla ha estat la primera entitat resident de formar part d'aquesta nova fornada creativa i s'ha instal·lat als baixos de l'edifici per tal d'impulsar el seu projecte format per artistes visuals i plàstics del Pla d'Urgell.

La imatge gràfica del complex ha estat creada per l'alumnat del Cicle de Grau Superior de Gràfica Publicitària de l'Escola d'Art Ondara en el marc del projecte pilot per afavorir un entorn real de pràctiques per a clients reals

També, l'espai reobert està a punt d'adaptar un altre espai com a bucs d'assaig pels diferents grups musicals vinculats a l'entitat Pla Sonor, un cop finalitzi el procés de licitació de l'equipament que ja s'està treballant. L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que un dels eixos principals de l'espai és fer-lo funcionar com a punt de trobada artística vinculat a iniciatives juvenils i emmarcat en un concepte de creativitat i col·laboratiu: "Cal Duch vol ser un espai de creació que tingui vida", afegia la regidora de Joventut, Raquel Pueyo.

L'imagotip de Cal Duch també s'ha materialitzat en diferents elements de marxandatge

Per altra banda, una de les representants de l'equip ArtPla, Xulia Nieto ha explicat que el disseny de l'imagotip de Cal Duch pretén simular un punt de trobada amb les inicials C i D del nom de l'equipament. A més, l'encàrrec inclou l'adaptació d'aquest disseny a la senyalització dels espais interiors amb diferents pictogrames, així com als diferents elements exteriors a través de teles microperforades. 

Cal Duch reobre les portes ©AjMollerussa
Cal Duch reobre les portes ©AjMollerussa

comentaris