05.12.2021 |
Territoris.cat

Campanya solidària de Mollerussa Comercial en favor d'Acudam i el Banc d'Aliments

Acord amb CaixaBank pel qual per cada compra que es pagui amb targetes de la firma bancària i als locals adherits es destinarà un euro a les entitats solidàries

mollerussa comercial interior
L’Ajuntament va acollir divendres la presentació del conveni entre l’Obra Social “la Caixa” i l'associació
Campanya solidària de Mollerussa Comercial en favor d'Acudam i el Banc d'Aliments

L’Associació de Mollerussa Comercial i l'entitat CaixaBank han signat un acord  de col·laboració solidària durant la campanya nadalenca pel qual es destinarà un euro a entitats solidàries per cada compra que es pagui amb qualsevol targeta de l’entitat bancària i en els establiments adherits a Mollerussa Comercial. Concretament el 50% d’aquest euro es destinarà al projecte del Banc d’Aliments de Mollerussa  i Comarca i l’altre 50% a l’Associació Comarcal d’Ajuda al Minusvàlid Acudam.

L’Ajuntament de Mollerussa va acollir divendres dia 4 la presentació de l’acord entre l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació de Mollerussa Comercial. A l'acte i a la roda de premsa posterior hi van assistir el director de l’Àrea de Negoci Lleida Sud de “la Caixa”, Manel Martín; el president de l’Associació de Mollerussa Comercial, Àlex Català; l’alcalde, Marc Solsona; la presidenta de l’Acudam, Angelina Roure; responsables de les oficines de Mollerussa de l’entitat bancària, i el vicepresident de Mollerussa Comercial, Enric de la Serna.

Gairebé el 100% dels associats s'han adherit a la campanya que esdevé pionera a les Terres de Lleida

L’alcalde va elogiar l’acció solidària de la iniciativa i va mostrar la seva satisfacció perquè una de les entitats beneficiades sigui Acudam, la qual enguany celebrà el seu 40è aniversari.

Per la seva part, el president de Mollerussa Comercial va comentar que pràcticament el 100% dels associats han acceptat col·laborar en aquesta acció. Així mateix, Català, ha explicat que cadascuna de les botigues adherides tindrà un distintiu per tal que els compradors coneguin els establiments adherits al projecte.

En la seva intervenció, el director de l’Àrea de Negoci Lleida Sud de “la Caixa” ha destacat que es tracta d'un acord pioner a les Terres de Lleida.

Per últim, la presidenta d’Acudam ha agraït ambdues entitats el fet que hagin pensat a incloure’ls  en aquest projecte justament l’any del  quaranta aniversari de l’entitat, en  què a més s’està construït la nova residència i centre de dia per a les persones de més edat de l’associació i coincideix en uns difícils moments  econòmics, però que més que mai “s’ha de treballar perquè als nostres usuaris no els manqui res i puguin tenir la qualitat de vida que tota persona es mereix”.

Campanya solidària de Mollerussa Comercial en favor d'Acudam i el Banc d'Aliments
comentaris