El cantautor Joan Francesc torna als escenaris amb la banda Sonotone Quartet

Joan Francesc deixa de banda per una temporada la literatura per recuperar el seu vessant musical, acompanyat d'un grapat de músics de la demarcació de Lleida.

Joan Francesc Dalmau, amb el retrobament amb els escenaris.
photo_camera Joan Francesc Dalmau, amb el retrobament amb els escenaris.

Amb un ampli palmarès literari, l'escriptor de Miralcamp Joan Francesc, desa per una temporada la ploma per recuperar el vessant musical, que en realitat va ser l'origen de la seva vocació artística. Acompanyat per un grapat de músics de la demarcació de Lleida sota la marca de Sonotone Quartet, Joan Francesc va estrenar una vintena de temes inèdits.

Joan Francesc Dalmau, amb el retrobament amb els escenaris.El retorn als escenaris va tenir lloc el passat dissabte a Ca la Marina d'Anglesola, en el marc d'una festa que va voler ser un retorn als orígens musicals del personatge del Pla d'Urgell, amb la guitarra penjada al coll i la veu peculiar, Joan Francesc va estar acompanyat dels bateries Joan Romeu i Josep M. Viola, Miquel Gaya al baix, les guitarres de Magí Prats i Josep M Gordillo i la veu d'Emma Ulibarri. El concert va tenir la peculiaritat de comptar amb la presència virtual de la flauta travessera de Xesco Grau, del baixista Amadeu Pipó i del violinista i pianista Marc Armengol, que van acompanyar a la banda en una projecció.

El concert es va enregistrar sota la mirada atenta del tècnic Jordi Giribet, i del control de so de David Casamitjana i Carles Aguilera, amb la voluntat de poder recollir el material en viu i poder utilitzar-lo com a inici del que serà la nova banda del músic de Miralcamp, Destil·lats JF.   

Comentaris