06.12.2022 |
Territoris.cat

Cap de setmana cultural i esportiu a Torregrossa amb motiu de Sant Jordi

La biblioteca Maria Mercè Marçal va fer portes obertes divendres, mentre que dissabte es va fer una cercavila dels grallers Els descordats, plantada de gegants, ballada de sardanes i vermut de Sant Jordi, entre altres

lectura alumnes la bassa tORREGROSSA interior
Alumnes de l'escola La Bassa van visitar la biblioteca i van fer una marató de lectura
Cap de setmana cultural i esportiu a Torregrossa amb motiu de Sant Jordi

Torregrossa ha acollit aquest cap de setmana passat un seguit d'activitats literàries, culturals i esportives, coincidint amb la Diada de Sant Jordi dissabte.

Pel que fa a la jornada de divendres, la biblioteca Maria Mercè Marçal va fer portes obertes durant tot el dia, amb la visita dels alumnes de l'escola La Bassa, que van preparar una marató de lectura durant el matí. A la tarda, hi va haver representació de titelles a càrrec de la M. Lluïsa Puig de la llegenda de Sant Jordi, mentre que al vespre es va fer la 4a Revetlla amb la Poètica de Joan Margarit, a càrrec del Club de Lectura.Nou de Trinca texte

Dissabte dia 23, es va portar a terme una cercavila dels grallers Els descordats, així com a parades de llibres i roses, plantada de gegants davant l'ajuntament, ballada de sardanes, vermut de Sant Jordi als bars del municipi i, per acabar, lectura del poema al campanar, a proposta del Departament de Cultura de Lleida. 

Els actes van aplegar un gran nombre de veïns que aprofitant la Diada i el bon temps van sortir als carrers a gaudir dels actes, segons van manifestar des de la regidoria de Cultura de Torregrossa.

Al vespre, el municipi va acollir l'esperada estrena del grup de teatre Tour-Mix Teatre, amb el musical Nou de trinca, que va omplir la Sala Recreativa Municipal.

Per últim, diumenge 24, es va realitzar la IX CatiGat del Pla d'Urgell amb 900 inscrits, xifra que va esdevenir tot un èxit, sent la més participació de totes les edicions.

Cap de setmana cultural i esportiu a Torregrossa amb motiu de Sant Jordi
comentaris