La capitalitat sardanista de Mollerussa es recull en CD

El Teatre L’Amistat de Mollerussa va acollir la presentació de les composicions enregistrades per la Cobla Jovenívola d’Agramunt

presentacio2
photo_camera El CD recull onze temes que trien Mollerussa com a protagonista

La capital del Pla d'Urgell va acollir la presentació d'un CD on es recullen onze sardanes, tres d’elles noves, que la prenen com a protagonista. En aquesta trobada s'ha donat a conèixer un nou element patrimonial sardanístic mollerussenc: la sardana 'Vestits de Paper', del cerverí Jordi Castellà; i també s'ha homenatjat a les divuit empreses que han esdevingut mecenes dels actes sardanistes de la ciutat.

L'acte ha tingut lloc al Teatre Amistat de Mollerussa

En aquest sentit, l’alcalde de Mollerussa va apuntar que 'es tracta d’un acte especial perquè articula un projecte de ciutat', i la presidenta de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa va donar les gràcies a les institucions i al mecenatge empresarial ja que “no es pot entendre el nostre país sense la sardana i des de l'agrupació seguirem treballant per preservar-la'.

El CD recopilatori ha estat enregistrat per la Cobla Jovenícola d’Agramunt i recull les tres noves sardanes i vuit més de representatives de Mollerussa que encara no havien estat enregistrades.