El públic va participar de les visites guiades al celler i al santuari de la Mare de Déu del Remei

Els visitants van poder gaudir d'una exhibició aèria que van dur a terme ultralleugers de l'Escola de Vol de La Serra de Mollerussa

Aplec del Castell del Remei
photo_camera Aplec del Castell del Remei

Aplec del Castell del RemeiEl Castell del Remei va celebrar aquest diumenge el tradicional Aplec de primavera, una festa que va reunir centenars de persones, que van gaudir de l'entorn del complex, que es va vestir d'aires modernistes. Els visitants van participar de les visites guiades al celler i al santuari de la Mare de Déu del Remei, així com d'altres activitats de lleure com passejades amb carruatge.

L'Aplec es completava amb una mostra d'artesania i la trobada de vehicles antics, així com jocs per la quitxalla. Un vermut popular va ser l'acte més participatiu de l'Aplec. També es va poder visitar l'exposició col·lectiva de pintura amb vi i fotografia, això com participar de la projecció de l'audiovisual dels testimonis d'antics habitants i treballadors del Castell del Remei.

Visita del públic als cellers del Castell del RemeiEl vessant cultural es va completar amb el recital de relats eròtics amb copa de vi dels autors del llibre A l'ombra del Decameró.

La part més espectacular la van protagonitzar els ultralleugers de l'Escola de Vol La Serra de Mollerussa, que van dur a terme un carrusel aeri.

comentaris