El Centre Cultural acollirà la projecció de les pel·lícules Zootròpolis i El Renacido

Es tracta d'una experiència que pretén comprovar la resposta del públic davant la iniciativa, abans de decidir si es recupera el cine de forma estable a la ciutat

Entrada del Cinema Urgell de Mollerussa
photo_camera Entrada del Cinema Urgell de Mollerussa

El Circuit Urgellenc, es va veure obligat a tancar les sales de Mollerussa al mes de maig de 2014, després de molts intents i accions dels propietaris, per mantenir les projeccions. Des de les hores els responsables de l'empresa han dut a terme algunes projeccions finançades per les entitats de la capital del Pla d'Urgell, amb l'objectiu de promoure el cinema a la ciutat.

Cartellera cinema MollerussaTot i el temps que ha passat, a Mollerussa no s'ha alçat cap veu ni col·lectiu, per donar suport a la recuperació del cinema. Malgrat tot, els responsables del Circuit Urgellenc no han defallit en la recerca d'alternatives i propostes de diferents formats, per intentar fomentar la cultura cinematogràfica.

Evidentment, l'Ajuntament no s'ha volgut posicionar en aquest sentit, ja que es tracta d'una iniciativa privada, i per altra banda no hi ha hagut cap moviment ciutadà que reclamés la recuperació del cinema. Tot i així, l'empresa ha arribat a un acord amb el consistori, per dur a terme una experiència pilot, el pròxim dissabte 5 de març, al Centre Cultural. Una sessió en la qual es projectaran les pel·lícules Zootròpolis i El Renacido, la primera en dues sessions a dos quarts de sis i dos quarts de vuit, i la segona a les deu de la nit.

El preu de l'entrada serà de 5 euros per a nens i nenes de 3 a 11 anys i de 7 euros pels adults. També hi haurà servei de bar i crispetes.

Serà una experiència, que de tenir bona acceptació de públic, ha de servir per recuperar les projeccions regulars, tal com ja es va fer a Balaguer en un espai municipal. De moment no hi ha cap altre acord amb l’Ajuntament, llevat de la bona predisposició a cedir l’espai del Centre Cultural, sempre que estigui disponible.

comentaris