18.08.2022 |
Territoris.cat

Comencen les obres de renovació del clavegueram a Mollerussa

L’actuació, que afecta el carrer Urgell i la plaça de l'Estació, inclou renovar i ampliar la canonada per millorar l’eficiència, està pressupostada en 89.910 euros i és finançada al 70% pel PUOSC
clavegueram carrer Urgell - Ajuntament de Mollerussa
Les obres de renovació del clavegueram al carrer Urgell - Foto: Sílvia Torres (Ajuntament de Mollerussa)
Comencen les obres de renovació del clavegueram a Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha iniciat aquesta setmana, a través de l’empresa adjudicatària Romà Infraestructures i Serveis SAU, les obres d’arranjament del sanejament del carrer Urgell, el qual ha estat tallat al trànsit i se n’ha suprimit l’aparcament mentre durin els treballs. L’obra, que seguirà amb la intervenció a la plaça de l’Estació, té un termini d’execució de 2 mesos i està pressupostada en 89.910 euros, dels quals el 70% estan finançats per la línia de subvencions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya per al període 2020-2024. 

Les obres consisteixen en la substitució de la canonada existent per una de nova de doble capa i de 500 mm. de diàmetre així com la construcció de nous pous de registre, la connexió de les escomeses domiciliaries i la col·locació de nous embornals, tot amb l’objectiu de millorar l’eficiència i el funcionament de la xarxa. 
 

Comencen les obres de renovació del clavegueram a Mollerussa
comentaris