16.01.2022 |
Territoris.cat

Compte enrere per una nova edició de la Festa del Pou Bo de Torregrossa

Com a novetats, aquest any, la celebració inclourà una exposició de dibuixos relacionats amb la Festa realitzats pels nens i nenes de l’Escola La Bassa, així com dos nous acords de col·laboració amb l’empresa Eutrapèlia.

Els joves actors que representen la llegenda del Pou Bo
Els joves actors que representen la llegenda del Pou Bo
Compte enrere per una nova edició de la Festa del Pou Bo de Torregrossa

Torregrossa prepara la setena edició de la Festa del Pou Bo, una iniciativa que s'han convertit en cita obligada del calendari de les festes populars de la demarcació de Lleida. Del 17 al 19 de juliol, el municipi del Pla d'Urgell transformarà, els carres i places en escenari d'un important nombre d'activitats, culturals, musicals, comercials i de lleure, destacant com a acte central la representació de la llegenda que dóna nom a la festa, amb l'impuls de l’Associació Cultural Amics del Pou Bo.

Mercat del fart de TorregrossaLa celebració compta amb la col·laboració d’un bon nombre d’associacions locals que hi treballen (Grallers Els Descordats i TourMix Teatre) i amb el suport incondicional de l’Ajuntament de Torregrossa i d’una quantitat cada vegada més nombrosa d’empreses i particulars que hi volen aportar el seu gra de sorra. Aquest any, l’Associació ha registrat un augment del 40% en les aportacions que el teixit comercial i empresarial ha realitzat per la festa, la qual cosa significa que ens trobem davant d’una celebració consolidada i amb un prestigi que fa que tots els torregrossins i torregrossines se’n sentin orgullosos.

Pou Bo ArtesaniaCom a novetats, aquest any, la celebració inclourà una exposició de dibuixos relacionats amb la Festa realitzats pels nens i nenes de l’Escola La Bassa, així com dos nous acords de col·laboració amb l’empresa Eutrapèlia, pel foment de l’esport i el lleure a l’aire lliure i un grup de country recentment creat a la vila.

Entre els actes també es durà a terme la fira d'artesania i gastronomia, que comptarà amb la participació d'una quarantena de parades, el Concurs de Sopes de Pa, organitzat pel Forn Pa Ronyó i la tradicional cercavila nocturna que finalitzarà amb el concert de Morena Tradipatxanga.

La festa es clourà el diumenge amb la cercavila del Roc i la Vicenta, acompanyats dels grallers Els Descordats i la representació de la llegenda del Pou Bo, a càrrec de TourMix Teatre, i una representació en format de titelles per a la quitxalla.

Compte enrere per una nova edició de la Festa del Pou Bo de Torregrossa
comentaris