26.10.2021 |
Territoris.cat

Concert de la Jove Orquestra de Ponent al Teatre L'Amistat

El concert vol col·laborar amb la campanya de recollida de joguines que porta a terme Creu Roja Pla d'Urgell, que les distribuirà a les famílies més desfavorides de la comarca.

Concert a l'Auditori Enric Granados de la Jove Orquestra de Ponent.
Concert a l'Auditori Enric Granados de la Jove Orquestra de Ponent. Foto J. A Romero
Concert de la Jove Orquestra de Ponent al Teatre L'Amistat

L'Associació de la Música de Mollerussa amb la col·laboració e l'AMPA de l'Escola Municipal de Música han organitzat un concert solidari, amb la Jove Orquestra de Ponent, que tindrà lloc el diumenge 21 de desembre a les 7 de la tarda. Els organitzadors volen aprofitar l'esdeveniment per participar en la campanya de recollida de joguines que porta a terme Creu Roja Pla d'Urgell.

La Jove Orquestra de Ponent és una associació juvenil independent de tota escola o institució que va néixer l’any 2011 del desig de fer música dels i les joves de Lleida i els seus voltants. Dins les diverses activitats de caràcter associatiu el seu projecte principal ha estat la creació i consolidació dins el panorama musical lleidatà d’una orquestra simfònica, que ara per ara ja compta amb més de 60 joves intèrprets d’arreu de les terres de Ponent i fins i tot d’altres comunitats d’arreu de l’estat espanyol que per motius d’estudis resideixen a casa nostra.

Concert de la Jove Orquestra de Ponent al Teatre L'Amistat
comentaris