20.04.2021 |
Territoris.cat

Concert solidari del grup Teclam's per l'associació de malalts d'Alzheimer del Pla d'Urgell

Linyola MULLAT TECLAMS 5 portada
Concert Teclam's Linyola
Concert solidari del grup Teclam's per l'associació de malalts d'Alzheimer del Pla d'Urgell

Per tots aquells que no conegueu al grup Tecam's, hem de dir que no us podeu perdre l'oportunitat de gaudir de les seves interpretacions el pròxim diumenge 17 de febrer al Teatre L'Amistat de Mollerussa. Per constatar la seva qualitat podeu escoltar una de les seves interpretacions. Un conjunt instrumental acompanyat de veus extraordinàries, que malgrat no ser professionals, la seva passió per la música els ha permès assolir un alt nivell qualitatiu.

El grup va néixer d'una iniciativa solidària a Linyola, un objectiu que han mantingut des de l'origen, i és per aquest motiu que el pròxim diumenge a les sis de la tarda arriben a Mollerussa, en una iniciativa solidària en benefici de l'associació de malalts d'Alzheimer de Mollerussa i el Pla d'Urgell. Un concert al qual es podrà assistir amb una aportació de cinc euros.
Associació de malalts d'Alzheimer (AFA Mollerussa-Pla d'Urgell)

Una entitat sense ànim de lucre, creada per familiars de persones afectades per malalties cognitives com l'Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives, que té la voluntat d'Informar i sensibilitzar a la població de Mollerussa i el Pla d'Urgell, i promoure uns recursos adequats, no existents a la zona, als afectats i els seus familiars. Un espai per acompanyar, oferir suport i assessorament als familiars d'un malalt d'Alzheimer, amb alternatives i inquietuds per tal de millorar la qualitat de vida del malalt i dels seus familiars.

Teclam's

Una associació, de la que en formen part vint-i-cinc persones, cinc músics i una vintena de cantants, que es va crear amb l'objectiu de dur a terme iniciatives benèfiques i de caràcter humanitari, en col·laboració amb entitats com Càritas, Creu Roja, o el Banc d'Aliments, amb el fil conductor de la música. El conjunt musical convida a col·laborar en les iniciatives a canvi de gaudir de música de valors i d'entreteniment de tots els temps. El repertori inclou un ampli ventall de cançons de diferents estils: us podem amenitzar amb cançons de The Beatles, Leonard Cohen, U2, entre altres.

Concert solidari del grup Teclam's per l'associació de malalts d'Alzheimer del Pla d'Urgell
comentaris