22.05.2022 |
Territoris.cat

El Concurs de Pintura Ràpida tindrà com a tema la zona de l'Estació de tren de Mollerussa

La catorzena edició del Concurs de Pintura Ràpida, que se celebra aquest diumenge, compta amb una dotació econòmica de 5.275 euros, que es repartiran en nou premis.

Marc Solsona i Poldo Segarra presenten el concurs en la plaça del 'Ternquet de la sucrera'
Marc Solsona i Poldo Segarra presenten el concurs en la plaça del 'Ternquet de la sucrera'
El Concurs de Pintura Ràpida tindrà com a tema la zona de l'Estació de tren de Mollerussa

La zona de l'Estació de tren i els carres Prat de la Riba i Plaça Josep Pané seran els itineraris que el Concurs de Pintura Ràpida de Mollerussa, proposarà als participants en la seva catorzena edició, segons han explicat aquest dimarts el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat Marc Solsona, acompanyat del director de l'ens firal Poldo Segarra.

Marc Solsona ha explicat, que el fet que aquest concurs sigui itinerant permet disposar d’un fos gràfic i artístic de diferents espais de la ciutat, alhora que ha volgut destacar l’espai de la mostra en aquesta edició, una zona que es transformarà en un termini d’un any, amb un nou carrer i la construcció del pas soterrat que comunicarà amb la futura estació d’autobusos, la qual està previst estigui acabada l’any 2016.

Edició del Concurs de Pintura dedicada al centre de MollerussaPer la seva banda, Segarra ha dit que des de l’organització es confia que hi hagi una bona afluència de pintors aquest diumenge, superant les xifres de l’any passat (25 inscrits), una dada que es va veure afectada respecte a anteriors edicions i que va ser deguda al mal temps.

El director ha destacat el prestigi i reconeixement de la convocatòria, així com la important dotació dels premis, amb una suma total de 5.275 euros que es repartiran en nou premis, el primer dels quals, dotat amb 1.500 euros, està patrocinat conjuntament per l’Ajuntament de Mollerussa i la Fira de Mollerussa. El segon premi, patrocinat per la Diputació de Lleida, és de 1.000 euros.

Pel que fa a la resta són de menys quantia i són finançats per les empreses Nufri (3r Premi dotat amb 525 euros), Prefabricats Pujol (4t Premi dotat amb 450 euros); Federòptics Roure (5è Premi dotat amb 420 euros), Fridecal S.A. (6è Premi dotat amb 390 euros), Garrofé S.A.U. (7è Premi dotat amb 360 euros), Resquitx (8è Premi dotat amb 330 euros), GIESSA Assessors en assegurances – COSMOBROk Corredoria d’assegurances (9è Premi dotat amb 300 euros).

La jornada s’iniciarà amb la inscripció dels participants, la qual és gratuïta i podrà realitzar-se a partir de 2/4 de 9 del matí i fins a les 12 del migdia al Teatre L’Amistat com a les darreres edicions. El veredicte del Jurat i el lliurament dels premis es portarà a terme en un acte al mateix teatre a 2/4 de 6 de la tarda.

El Concurs de Pintura Ràpida tindrà com a tema la zona de l'Estació de tren de Mollerussa
comentaris