El consultori mèdic de Linyola incorpora un servei d’atenció a l’usuari

El servei evitarà que els linyolencs hagin de trucar a l’Ajuntament per demanar hora al metge, una situació que produïa una important congestió a l’equip administratiu, en les primeres hores del matí 

Sales del Consultori mèdic de Linyola
photo_camera Sales del Consultori mèdic de Linyola

Després de la presentació al veïnat en el marc de la Festa Major, el nou consultori mèdic de Linyola va inaugurar el servei el passat dia 1 de juny. Un equipament que millora substancialment la qualitat del servei sanitari de la localitat, i que ha estat finançat per la Diputació de Lleida, amb un pressupost de 625.189 euros.

Consultori Linyola (2)L'Ajuntament, per tal de millorar la funcionalitat de centre sanitari ha incorporat un servei d'atenció a l'usuari, que durà a terme un empleat que serà l'encarregat d'atendre al públic i de recollir les peticions de visites als facultatius. El servei evitarà que els linyolencs hagin de trucar a l'Ajuntament per demanar hora al metge, una situació que produïa una important congestió a l'equip administratiu, en les primeres hores del matí, segons ha explicat l'alcalde Àlex Mases.

El consultori mèdic ha iniciat el servei amb tot l'equipament sanitari bàsic, així com el mobiliari, que ha finançat el consistori. Segons Mases falta una segona fase d'equipament sanitari específic, que han demanat els facultatius del centre, per la que l'Ajuntament espera tenir disponibilitat econòmica en els pròxims mesos.

El nou edifici compta amb dues plantes i un altell, la planta baixa és la que s'ha destinat als serveis mèdics, amb recepció, sales d'espera, tres consultes, una sala per infermeria, sala de cures i tractaments, magatzem i vestidors per al personal.

comentaris