23.05.2022 |
Territoris.cat

Convocat el 4t Concurs d’Aparadors per promocionar el certamen de Vestits de Paper

Els participants hauran d'engalanar els seus locals des del 14 de novembre a l'11 de desembre, mentre que els premis són econòmics i estan dotats amb 500 i 200 euros

Concurs aparadors vestis de paper inteior
Una selecció de peces van desfilar a la Fira de Sant Lluc d'Olot
Convocat el 4t Concurs d’Aparadors per promocionar el certamen de Vestits de Paper

L’Ajuntament de Mollerussa ha convocat el quart Concurs d’Aparadors que té com a temàtica la promoció del Concurs Nacional de Vestits de Paper. La competició promou que els participants engalanin els aparadors dels seus establiments des del 14 de novembre a l'11 de desembre amb motius que ajudin a la difusió dels vestits de paper. Els premis consistiran en un primer de 500 euros i un segon de 200.

El jurat, que valorarà l’originalitat, l’impacte comercial i la qualitat artística, estarà format per tres persones vinculades a l’organització del concurs i al món del paper i el disseny. La visita per tal de puntuar els participants s’efectuarà els dies 24 i 25 de novembre d’11 del matí a 1 del migdia.

Cal recordar que en la tercera edició del concurs va guanyar el primer premi la botiga de roba La Colometa, situada a la plaça de Manuel Bertrand, mentre que la botiga de roba infantil Petit Bonic, ubicada al carrer de Jacint Verdaguer, es va endur endut el segon premi.

Una vintena de vestits han desfilat aquest cap de setmana a la Fira de Sant Lluc d’Olot

D’altra banda, una vintena de peces del Museu de Vestits de Paper han desfilat aquest cap de setmana en un escenari muntat a la cèntrica plaça d’Esteve Ferrer d’Olot en el marc dels actes de la Fira de Sant Lluc de la capital de la Garrotxa. Els assistents van poder admirar els diferents models representatius de les tres modalitats que presents al Concurs Nacional de Vestits de Paper i que són Moda Actual, Fantasia i Època, en un aperitiu del centenar de peces que conformen la col·lecció del museu.

Convocat el 4t Concurs d’Aparadors per promocionar el certamen de Vestits de Paper
comentaris